3.6.11

Τι κρύβεις μέσα στο παντελόνι σου;

Δώσε βάση στο εσώρουχο για να τονώσεις την σεξουαλική σου ζωή!

Μάθε γιατί παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στις κατακτήσεις σου...

Σίγουρα έχεις συνηθίσει τα εσώρουχα σε κλασσικά σχέδια και σε χρώματα όπως το μαύρο, το άσπρο και το γκρι.
Όμως είναι καιρός για να κάνεις μια αλλαγή, καθώς μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά το τι φοράς κάτω από το...

παντελόνι σου μπορεί να επηρεάσει τόσο την σεξουαλική σου ζωή όσο και τις καθημερινές σου δραστηριότητες.



1: Δείχνουν πιο πολλά απ’ ότι νομίζεις
Οι μέρες που τα τζιν έφταναν μέχρι την μέση έχουν περάσει και την θέση τους πήραν τα χαμηλοκάβαλα τζιν τα οποία αποκαλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του εσωρούχου με την παραμικρή κίνηση που θα κάνεις. Φρόντισε να φοράς εσώρουχα με στιλάτο λάστιχο στη μέση. Μπορεί εσύ να μην καταλάβεις γιατί μια γυναίκα εκεί που μιλούσατε έχασε τελείως το ενδιαφέρον της, αλλά σίγουρα οι γυναίκες παρατηρούν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

2: Κάνουν εντύπωση
Για τους άντρες που τους αρέσει να προσέχουν την εμφάνιση τους και να κάνουν εντύπωση με αυτή τότε εκτός από τα ρούχα που φοράνε πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και σ’ όλα τ’ υπόλοιπα, εσώρουχα, κάλτσες, ζώνες, αξεσουάρ. Πρέπει να είσαι προσεγμένος από την κορφή μέχρι τα νύχια. Δεν λέει να δίνεις όλο σου τον μισθό για ακριβά ρούχα και ν’ αγοράζεις εσώρουχα από την λαϊκή. Ειδικά όταν βγαίνεις ραντεβού φρόντισε να φοράς το σωστό εσώρουχο ώστε να κερδίσεις την πρώτη καλή εντύπωση. Αλλά και σε σχέση να είσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράς το ξεχειλωμένο μποξεράκι. Όσο σου αρέσει να την βλέπεις εκείνη με σέξι δαντελωτά εσώρουχα, άλλο τόσο "φτιάχνεται" κι αυτή με τα εσώρουχα σου. Με αυτό τον τρόπο της δείχνεις ότι νοιάζεσαι κιόλας για την εμφάνιση σου.

3: Αυξάνουν την άνεση
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν διαλέγεις εσώρουχα είναι να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα σου. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις στενότερα εσώρουχα, γιατί όχι μόνο δεν θα νιώθεις άνετα αλλά θα προκαλέσεις και κακή κυκλοφορία του αίματος, και δεν θέλεις να πάθεις καμιά βλάβη στα… "υδραυλικά" σου. Από την άλλη τα πολύ ευάερα εσώρουχα δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης κι είναι σαν να φοράς τη βράκα του παππού σου. Για να σου στρώνουν καλύτερα επέλεξε εσώρουχα που περιέχουν τουλάχιστον 5% spandex κι απόφυγε το nylon ή άλλα συνθετικά. Προτίμησε βαμβακερά με συνδυασμό spandex εσώρουχα.

4: Αυξάνουν την αυτοπεποίθηση
Το να φορέσεις καλής ποιότητας εσώρουχα σίγουρα μπορεί να δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση σου. Εάν ξέρεις ότι στηρίζεσαι καλά εκεί κάτω κι ότι η εμφάνιση είναι άψογη τότε η αυτοπεποίθηση σου θ’ αυξηθεί και θα το παρατηρήσει κι ο περίγυρος σου. Όταν θα βγάλεις το παντελόνι σου κι η γυναίκα που θα 'χεις απέναντι σου θα νιώσει έλξη μ’ αυτό που βλέπει τότε θα ξέρεις ότι έχεις αγοράσει το σωστό εσώρουχο. Ένα εσώρουχο με έντονα χρώματα που σου στρώνει τέλεια θα της δείξει ότι τα 'χεις καλά με το σώμα σου και δεν φοβάσαι να το επιδεικνύεις. Αυτή η αυτοπεποίθηση που θα βγάλεις προς τα έξω θα την διεγείρει και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.

5: Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα δει μια γυναίκα το εσώρουχο σου
Σίγουρα στις φαντασιώσεις σου, όπως και στις φαντασιώσεις όλων των αντρών περιλαμβάνεται το σεξ με μια sexy άγνωστη που εμφανίστηκε από το πουθενά ή με την αεροσυνοδό που σε τσεκάρει σ’ όλη την διάρκεια της πτήσης. Κι όμως αυτά τα πράγματα γίνονται και στην πραγματικότητα. Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου εάν θα είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Ό,τι κι αν κάνεις, πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι απρόσμενο. Κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι φρόντισε να φοράς ωραία και καθαρά εσώρουχα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη γωνία.


πηγή:menslounge.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook