16.9.11

Ποια γνωστή πολιτικός έκανε ναρκωτικά & one night stand

Ποια διάσημη πολιτικός φέρεται ότι έκανε χρήση κοκαίνης και είχε εξωσυζυγικές σχέσεις; Τι αναφέρεται στο βιβλίο που εκδόθηκε για τη ζωή της ...

Η....
Σάρα Πέιλιν έκανε στο παρελθόν χρήση κοκαΐνης, διατηρούσε εξάμηνο εξωσυζυγικό δεσμό με τον Μπραντ Χάντσον, στενό συνεργάτη του συζύγου της και έκανε one night stand με τον μπασκετμπολίστα του NBA Γκλεν Ράις, σύμφωνα με ένα άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο.

Στο νέο τεύχος του National Enquirer που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου δημοσιεύονται απόσπασμα από το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Τζο Μακγκίνις «The Rogue: Searching for the Real Sarah Palin», σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα RadarOnline.
Tο βιβλίο που αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 20 Σεπτεμβρίου, ισχυρίζεται ότι ένα χρόνο πριν παντρευτεί τον Τοντ Πέιλιν, η Σάρα Πέιλιν είχε κάνει one night stand με τον αστέρα του αμερικάνικου μπάσκετ Γκλεν Ράις.

Η φερόμενη ως μια από τις επικρατέστερες υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του επόμενου χρόνου, λέγεται ότι γνώρισε τον αθλητή όταν εκείνος έπαιζε σε ένα τουρνουά μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκα και εκείνη εργαζόταν ως ρεπόρτερ στον τοπικό αθλητικό σταθμό KTUU.

Το βιβλίο επίσης, κατηγορεί την Πέιλιν ότι πριν γίνει Κυβερνήτης της Αλάκσα, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Τοντ έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Επίσης, ο 68χρονος Τζο Μακγκίνις -ο οποίος έχει γράψει αρκετά βιβλία πολιτικού περιεχομένου- κάνει μια λεπτομερή αναφορά στην εξωσυζυγική σχέση της Σάρα Πέιλιν με τον συνεργάτη του συζύγου της Μπραντ Χάντσον, υποστηρίζοντας ότι ο Τοντ διέκοψε την συνεργασία μαζί του αφότου έμαθε για το γεγονός.

Όσο για τον ρόλο της ως μητέρα πέντε παιδιών άνθρωποι που την γνώριζαν μιλούν για μια «κακή μαμά» που κλειδωνόταν στο δωμάτιό της με τις ώρες, με την απαίτηση να μην την ενοχλήσουν, ενώ τα παιδιά μαγείρευαν μόνα τους φαγητό, σύμφωνα πάντα με το αποκαλυπτικό νέο βιβλίο.
Να σημειώσουμε ότι η Σάρα Πέιλιν δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει αν θα θέσει υποψηφιότητα στον προεδρικό αγώνα της επόμενης χρονιάς, έχει ωστόσο αναφέρει ότι θα κάνει σχετικές δηλώσεις στο τέλος του μήνα.
http://scandalistiko.blogspot.com/2011/09/one-night-stand.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook