17.7.13

"Όχι στο πολυνομοσχέδιο του θανάτου"!

Ο Μιχάλης Νικητάκης, με δήλωση του, εξέφρασε τις απόψεις του λίγο πριν την ψήφιση του καταστροφικού για την Ελλάδα και τους Έλληνες, πολυνομοσχεδίου και ...απεύθυνε κάλεσμα αφύπνισης και ενότητας στους Έλληνες πολίτες…
Ήρθε η ώρα να δώσουμε το δικό μας «παρών», το «παρών» που τιμά τους γονείς, τα αδέλφια και τα παιδιά μας. Στα δύσκολα οι Έλληνες είναι πάντα ενωμένοι. Αυτή η προσπάθεια να συγκεντρωθούμε στις κεντρικές πλατείες της τοπικής μας κοινωνίας δίνει το μήνυμα της ενότητας. Να σφίξουμε το χέρι του γείτονα με τον οποίο είχαμε χαθεί. 
Του γείτονα με τον οποίο μας χώριζαν οι κομματικές ταμπέλες. Τις κομματικές ταμπέλες που μας κρέμασαν κάποιοι , εντέχνως, για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα, οι οποίοι μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να μας εξαπατούν και να μας εμπαίζουν αλλά για να εξυπηρετήσουν αυτή την φορά και ξένα συμφέροντα. 
Πως μπορώ να ξεχάσω τη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (Υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου) ότι δεν πρόλαβε να διαβάσει το πρώτο μνημόνιο ενώ το είχε ήδη ψηφίσει ,όπου όλα τα μέτρα που λαμβάνονται ακόμα και σήμερα είναι «παραρτήματα» του. 

Σήμερα, λοιπόν, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι υπουργός της δικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, σε θέση «τσάρου» μιας και κάθεται στην καρέκλα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και είναι βέβαιο ότι θα ξαναψηφίσει αύριο τον «θάνατο» χιλιάδων Ελλήνων.
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας… 

Δηλώστε συμμετοχή στο ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…
Σχολιάστε…
Κάντε like…
Ανοίξτε συζήτηση με όλους…
Γράψτε τις απόψεις σας…
Υψώστε το ανάστημα σας…
Σηκώστε τον τόνο της φωνής σας…
Υπερασπιστείτε τις οικογένειες σας…

Ελλάδα σημαίνει Δημοκρατία.
Δημοκρατία σημαίνει πολυφωνία.
Πολυφωνία σημαίνει ελευθερία.
Ελευθερία σημαίνει Ελλάδα.

www.facebook.com/DoseParon

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook