8.12.14

Αυτή είναι η πιθανή ποινή για την νταντά που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ (Βίντεο)

dinatos info
Ένοχη κρίθηκε από ένα δικαστήριο στην Καμπάλα, η οικιακή βοηθός από την Ουγκάντα, η οποία καταγράφηκε σε ένα βίντεο να κακοποιεί ένα παιδί.



Η Τζολί Τουμουχίργουε, ηλικίας 22 ετών, που...
παραδέχθηκε την ενοχή της, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως 15 έτη καθώς ξυλοκόπησε και βασάνισε ένα μωρό ηλικίας 18 μηνών το οποίο πρόσεχε. Το Δικαστήριο θα ανακοινώσει την Τετάρτη την ποινή που θα της επιβάλλει.



Οι γονείς του παιδιού είχαν τοποθετήσει στο σαλόνι του σπιτιού τους μία κάμερα παρακολούθησης που κατέγραψε εικόνες που δύσκολα μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο.



Στο βίντεο απεικονίζεται η νταντά, να χαστουκίζει με δύναμη δύο φορές το κοριτσάκι την ώρα που το ταΐζει, προτού το πετάξει με τη βία στο πάτωμα όταν εκείνο κάνει εμετό.



Ενώ το παιδί βρίσκεται στο πάτωμα, το χτυπά με ένα φακό, έπειτα το ξυλοκοπεί από τα πόδια έως το πρόσωπο και στην κοιλιά και το ποδοπατεί με όλο της το βάρος, προτού το μεταφέρει, κρατώντας το από το χέρι ενώ εκείνο έχει προφανώς χάσει τις αισθήσεις του, εκτός του δωματίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία ανακοίνωσε μετά τη σύλληψή της την πρόθεσή της να της ασκήσει δίωξη για απόπειρα δολοφονίας, όμως το δικαστήριο της δίκασε μόνο για την κατηγορία του βασανισμού.



Η εισαγγελέας Τζόις Τουσάμπε ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η κατηγορουμένη, που δεν είχε συνήγορο, ένιωθε «πολλές τύψεις» στο δικαστήριο.



«Η ίδια είπε ότι λυπάται για την πράξη της» συνέχισε η εισαγγελέας, «ζήτησε από τους γονείς, το έθνος και όλους εκείνους που έβλαψε με την πράξη της να τη συγχωρέσουν».



Η κατηγορούμενη έχει προφυλακιστεί αναμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή της, που αναμένεται να ανακοινωθεί μεθαύριο Τετάρτη.



Το μωρό δεν υπέστη καμία σοβαρή σωματική βλάβη, όπως μετέδωσε ο Τύπος της Ουγκάντας.
http://www.tovima.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook