17.1.16

«Η Δύση θέλει να ρίξει τον Πούτιν και να συντρίψει την Ρωσία – Έτοιμες σε αέρα, θάλασσα και στεριά οι ρωσικές δυνάμεις»


Στην Ρωσία γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, την υποταγή δηλαδή της Ρωσίας στα σχέδια της Νέας Τάξης και Πραγμάτων και την παράδοση του ρωσικού πλούτου στην επικείμενη παγκόσμια κυβέρνηση. Και επειδή με...
πολιτικοοικονομικά μέσα δεν το έχουν καταφέρει, η «σύγκρουση» με την ρωσική πολεμική μηχανή πλησιάζει.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εθνική Άμυνα», Igor Korotchenko, μίλησε γι’ αυτό το θέμα στην Pravda.

«Το πιο σημαντικό γεγονός για το 2015 ήταν η αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Ρωσίας στην Συρία, η οποία έθεσε τέλος στον μονοπολικό κόσμο. (…) Πρέπει να αμυνθούμε για τις αξίες που εκλαμβάνουμε ως ηθικές. Είναι σημαντικό για πολλούς Ρώσους αξιωματικούς, στρατηγούς και στρατιώτες να αποκομίσουν υψίστης σημασίας στρατιωτική εμπειρία στην Συρία, υπό τις συνθήκες ενεός νέου τύπου πολέμου, που δυστυχώς θα πρέπει να μυηθούμε, προκειμένου να υπερασπίσουμε τα νότια σύνορα των συμμάχων μας του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) (σ.σ. δηλαδή πέραν της Ρωσίας, Αρμενία, Καζακστάν, Kyrgyzstan, Tajikistan, και Uzbekistan).», δήλωσε ο Korotchenko, εννοώντας προφανώς την αναγκαιότητα η Ρωσία να μπορεί να διεξάγει πόλεμο και μακριά από τα σύνορά της, όπου είναι ανίκητη, γιατί μπορεί να χρειαστεί προσεχώς να κατέβει μαζικά προς την Μέση Ανατολή.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε την πρόθεση των Αμερικανών να οδηγήσουν το Ισλαμικό Κράτος σε πρώην σοβιετικό έδαφος: «Οι Αμερικανοί θέλουν να μεταδώσουν όλον αυτόν τον καρκίνο στην Ρωσία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ρώσος αναλυτής πιστεύει, όπως εξηγεί στην Pravda, στην στρατιωτική ετοιμότητα της Ρωσίας σε στεριά, αέρα και θάλασσα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, οι οποίες δημιουργούνται τεχνηέντως με σκοπό να αντικατασταθεί η ηγεσία Πούτιν από πλήρως ελεγχόμενους πολιτικούς της Νέας Τάξης:

«Πιστεύετε ότι Ομπάμα επέτρεψε τυχαία τις αμερικανικές εξαγωγές πετρελαίου για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια; Πιστεύετε πως η Σαουδική Αραβία αποφάσισε τυχαία να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου; (…) Θέλουν να καταρρεύσει η παγκόσμια αγορά πετρελαίου, να δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα και να τα μετατρέψουν σε πολιτικά σλόγκαν, αντικαθιστώντας την παρούσα κυβέρνηση με μαριονέτες, τις οποίες γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Αυτός είναι ο ύστατος σκοπός της Δύσης», τονίζει ο Korotchenko, δηλώνοντας όμως σίγουρος πως η Ρωσία δεν θα επηρεαστεί από όλα αυτά και θα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Πράγματι οι Η.Π.Α. ρίχνουν όλο και περισσότερο και φτηνότερο πετρέλαιο από τα αποθέματά τους, που κρατούν για ώρα ανάγκης, ευελπιστώντας πως κατά αυτόν τον τρόπο θα επηρεάσουν την Ρωσία, η οποία κρατά γερά, καθώς βασίζεται κυρίως στο φυσικό αέριο, αλλά και στις στρατιωτικές δυνατότητες της!

prisonplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook