4.1.16

Το χάραγμα σαν λύση στο πρόβλημα υποκλοπής των τσιπ από τις κάρτες αλλά και το χέρι


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Η συνηθισμένη τακτική των κοσμοκρατόρων, που κυβερνούν με την βοήθεια των κυβερνήσεων των...
μαριονεττών σε όλα τα κράτη, όταν θέλουν να περάσουν κάποιο νόμο, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο, είναι η παρακάτω.
Δίνουν στον λαό ένα πρόβλημα που προκαλεί έντονη και δικαιολογημένη δυσφορία και μετά δίνουν και την πολυπόθητη «λύση», παίρνοντας πίσω «τα μέτρα» που ο λαός δεν ήθελε και δίνοντας «κάτι άλλο» στη θέση τους, που φέρνει δήθεν ανακούφιση.
Αυτό όμως το κάτι άλλο, είναι αυτό που από την αρχή θέλανε να δώσουνε, αλλά που θέλανε να περάσει και σαν μέτρο «ανακούφισης» του κόσμου.
Όσον αφορά τις κάρτες με τα τσιπ, που χακάρονται πολύ εύκολα, μόλις τις δώσουνε υποχρεωτικά σε όλους, θα γίνει αντιληπτό, ότι το πρόβλημα, δεν είναι το να σου κλέψουν την κάρτα, αλλά το να σου υποκλέψουν το τσιπ που βρίσκεται στην κάρτα.
Η λύση στο πρόβλημα, θα αποδειχθεί, ότι δεν είναι το τσιπάκι στο χέρι ή στο μέτωπο, αφού και αυτό θα υποκλέπτεται.
Θα πρέπει επομένως ο κάθε ένας, και οι μικροί και οι μεγάλοι και οι πλούσιοι και οι φτωχοί και οι υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, να αποδεικνύουν ποιοι είναι με κάποιο άλλο τρόπο όταν πληρώνουν και πληρώνονται και όχι με το τσιπ, τα στοιχεία του οποίου υποκλέπτονται, είτε βρίσκεται μέσα σε μία κάρτα, είτε βρίσκεται μέσα στο χέρι.
Στον κόσμο εντωμεταξύ που έρχεται, τα περιουσιακά στοιχεία των ανθρώπων θα είναι ελάχιστα, αφού με βάση το περιουσιολόγιο, θα αφαιρεθούν σχεδόν τα πάντα από όλους, ή θα ανακατανεμηθούν παίρνοντας για παράδειγμα ένα μεγάλο σπίτι από κάποιον που ζει μόνος και δίνοντάς το σε μία οικογένεια μεταναστών με πολλά παιδιά και συγγενείς.
Έτσι, θα πρέπει να πάρει ο κάθε άνθρωπος στο χέρι ή στο μέτωπο, ένα τατουάζ-σφραγίδα-χάραγμα, που θα δείχνει ότι είναι υπήκοος του συστήματος, χωρίς αυτό το χάραγμα να εκπέμπει οτιδήποτε, σε καμία συχνότητα, σε αντίθεση με το τσιπ, ώστε να μην μπορεί να υποκλαπεί.
Έτσι και μόνο έτσι, θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας τα χρήματα, ή εφόσον πάμε σε μία απολύτως αχρήματη κοινωνία, την χωρίς τσιπάκι κάρτα του αυτοπροσώπως.
Ο κίνδυνος υποκλοπής των στοιχείων του τσιπ που βρίσκεται στην κάρτα ή στο χέρι, υπάρχει την στιγμή κατά την οποία, στέλνει το μηχάνημα αναγνώρισης ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα στο τσιπ και ενεργοποιεί την μίνι κεραία που υπάρχει σε αυτό.
Η κεραία αυτή, ανταποκρίνεται απαντώντας και εκπέμποντας ένα ασθενές ηλεκτρομαγνητικό ραδιοσήμα, δίνοντας τα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο τσιπ.
Όσο ασθενές και να είναι το ραδιοσήμα, εφόσον βγαίνει στον αέρα, υποκλέπτεται.
Αυτή είναι και η αρχή που κάνει εδώ και δεκαετίες την ενσύρματη τηλεφωνία πιο ασφαλή από την ασύρματη. Ότι το δίνεις στον αέρα, υποκλέπτεται.
Η διαφήμιση και η προπαγάνδα επομένως της νέας τάξης, δεν θα είναι ο κίνδυνος από το να σου κλέψουν την κάρτα, αλλά από το να σου υποκλέψουν τα στοιχεία που θα έχει το τσιπ της κάρτας ή ακόμη και το τσιπ στο ίδιο σου το χέρι.
Για το λόγο αυτό, μόνο όποιος θα έχει το χάραγμα, τη σφραγίδα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπό του, θα μπορεί να πληρώσει και να πληρωθεί και η τελική αυτή σφραγίδα, δεν θα έχει τίποτε το ηλεκτρονικό, τίποτε το ηλεκτρικό, απλά θα δηλώνει την υποταγή στο κράτος του παγκόσμιου δικτάτορα και θα σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την χωρίς τσιπ κάρτα σου και τον τραπεζικό σου λογαριασμό στον οποίο θα μπαίνει ο μισθός σου.
Η απλή κάρτα θα εξακολουθεί να μπορεί να κλαπεί, αλλά όχι να υποκλαπεί. Η τεράστια διαφορά βρίσκεται στο ότι όταν σου υποκλέψουν τα στοιχεία του τσιπ δεν θα το ξέρεις και μέχρι να το καταλάβεις θα είναι πολύ αργά. Ενώ αν σου κλέψουν την κάρτα με την οποία θα ζεις σε κάθε σου βήμα, θα το καταλαβαίνεις αμέσως.
Να λοιπόν το πρόβλημα, που είναι οι ηλεκτρονικές υποκλοπές των στοιχείων των τσιπ, να και η λύση, που είναι το μη ηλεκτρονικό χάραγμα-σφράγισμα, που θα έχουν μόνο όσοι είναι νόμιμοι και δηλωμένοι πολίτες του συστήματος.
prisonplanet


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook