14.1.16

ΩΩωωωω έχεις προειδοποιηθεί μικρέ μου!



Από το τι χορούς ξέρουν να χορεύουν οι χρηματιστές μέχρι το ..οι κόκκινες κάπες έρχονται…
έχεις απόλυτα προειδοποιηθεί !

Και μόλις μπήκαμε στην αρχή …και ποτέ να μην ξεχάσεις ..αυτό που έρχεται δεν θα φύγει ..αν εσύ και εγώ δεν αποφασίσουμε να το διώξουμε!

Σε αυτόν δίπλα σου που λέει άντε να έρθει να τελειώνουμε … κοίτα τον καλά ..γιατί θα τον δεις να τελειώνει…γιατί αυτό το άντε να έρθει ..όταν έρθει στο ξαναλέω τελευταία φορά…ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ…ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !

Γιατί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων …το πράγμα είσαι εσύ ….!

Όπου γεννήθηκες όταν έσπασαν τα νερά της μητέρας σου … η οποία σε «έφερε» στον κόσμο όπως ακριβώς κάνει ένα πλοίο στο λιμάνι που φέρνει τα προϊόντα … σε έφερε μέσα από τα νερά … και «ελευθερώθηκε»… όταν σε «έφερε» στο λιμάνι του κόσμου … έτσι όπως ακριβώς ελευθερώνονται τα καράβια από τα ναύλα τους!!… Ξεγέννησε = delivered ..delivery = birth delivery ..

Όπου πήρες το πιστοποιητικό γέννησης …καταγράφηκες δηλαδή ότι μπήκες στον κόσμο = κτηση… καταγράφηκες ότι εφτασες στο λιμάνι και σαν προϊόν εκτελωνίστηκες !!!,….πήρες δηλαδή πιστοποίηση ότι γεννήθηκες!!!!!!!!!! και ότι είσαι ζωντανός!!!!!!!! ανήκεις στους ζωντανούς!!!!!!!!

.. = Birth certificate…

Μόνο που δεν ρώτησες ποιος είναι ο φορέας που κρίνει τους ζωντανούς η όχι ..τους έμψυχους η τους άψυχους…δεν ρώτησες ..ποιος ελέγχει την τύχη σου από την στιγμή που καταγράφηκες σε μια κτήση!!!!!!!…

Θα έρθουν πολλά πια … απλά τώρα ξεκινάει ο ανοικτός πόλεμος ..και θα κατανοήσεις τι , ποιος , που γιατί τώρα ,..πολύ σύντομα!
 http://katohika.gr/stranger-voice/exeis-proeidopoiithei-mikre-moy/#sthash.5mzJ1h4n.dpuf


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook