6.1.16

Νίκησε τον καρκίνο τρώγοντας ανανά και χωρίζοντας τον σύζυγό της


Η 32χρονη Candice-Marie Fox από τη Δυτική Αυστραλία έχει συγκεντρώσει τα...

φώτα της δημοσιότητας πάνω της επειδή ισχυρίζεται πως νίκησε τον καρκίνο τρώγοντας πολύ ανανά και επειδή χώρισε τον σύζυγό της.

Η βρετανή καλλονή στην οποία οι γιατροί είχαν δώσει μόλις πέντε χρόνια ζωής, έπασχε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του θυρεοειδούς ο οποίος είχε κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα του σώματός της. Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει περισσότερους από 20 όγκους. Όμως, όταν οι γιατροί της δήλωσαν πως της απομένουν μόνο πέντε χρόνια ζωής και πως σε διάστημα ενός χρόνου θα χάσει τη φωνή της, η Βρετανίδα αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και αποφάσισε να αλλάξει εκ βάθρων την καθημερινότητά της. Έτσι, ξεκίνησε μια υγιεινή διατροφή και ενέταξε στην καθημερινή της ζωή πράγματα και δραστηριότητες που την ευχαριστούσαν, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τα αντίστοιχα που της προκαλούσαν άγχος και της επιβάρυναν την ψυχική και σωματική υγεία. Αποφάσισε ακόμη να πάρει και διαζύγιο από τον σύζυγό της, καθώς δεν την υποστήριζε καθόλου στην προσπάθειά της.

Μάλιστα η 32χρονη τρέχει και μία ιστοσελίδα όπου δίνει συμβουλές και η οποία μετράει ήδη χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά. «Αποφάσισα να ζήσω για μένα και να αγαπήσω τη ζωή για αυτό που είναι. Ακούγεται τόσο ουτοπικό, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζει κανείς και να δουλεύει» προσθέτει.

Η 31χρονη βρετανή επέλεξε έναν απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής, τρώγοντας περισσότερους από τρεις ανανάδες, γκρέιπφρουτ, λεμόνια, μήλα, ακτινίδια και μπανάνες ενώ απέβαλε όλες τις τοξίνες από τη ζωή της, όπως το αλκοόλ, το κρέας και τον... σύζυγό της.

Πάντως, το εντυπωσιακό είναι πως μόλις έξι μήνες μετά τη μακάβρια ανακοίνωση των γιατρών της, ο καρκίνος είχε σχεδόν εξαφανιστεί, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

«Ξεφορτώθηκα όλες τις τοξίνες από τη ζωή μου και έγινα τόσο ευγνώμων για τη ζωή. Ξεφορτώθηκα μαζικά τους όγκους και το να τους εντοπίσω και να τους ξεθεώσω “στην πείνα” με την καθαρή επιστήμη της διατροφής. Πλέον, δεν υπάρχει κανένας όγκος μέσα μου. Εκ των υστέρων, είμαι τόσο ευγνώμων για τον καρκίνο (επειδή) με έκανε τον άνθρωπο που έπρεπε να είμαι» δηλώνει το πρώην μοντέλο
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook