16.1.16

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ -ΒίντεοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το ρόλοι τσιπ. Σε λίγο καιρό θα είμαστε ένα καθοδηγούμενο ρολόι τσιπ που θα μας το έχει δωρίσει η «γενναιοδωρία» της Νέας Τάξης για να μας εξυπηρετεί στις καθημερινές μας δραστηριότητες, ή...
καλύτερα για να μας μεταλλάξει σε ελεγχόμενα ανδρείκελα καθώς θα είμαστε πια σφραγισμένοι. Που πάει εδώ το αυτεξούσιο ?
Πάντως είναι αισιόδοξο ότι όλο και περισσότερος κόσμος ενημερώνετε μέσω διαδικτύου και μαθαίνει πολλά για το σατανικό σφράγισμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια επιθυμία και ισχυρή θέληση για περισσότερη ενημέρωση.
Η παγκόσμια Ελίτ επειδή θέλει να προχώρηση το σφράγισμα όσο δινόταν πιο γρήγορα, μέσα στο 2016 σκεφτήκαν να το περνούν πλέον χωρίς την συγκατάθεση μας, δηλαδή χωρίς να παίρνετε χαμπάρι. Μην έχετε πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν διότι όλοι αυτοί θα πληρώνονται πολύ ακριβά για να μας βάζουν το σφράγισμα αθόρυβα. Το σφράγισμα από γιατρούς, σε μια χειρουργική επέμβαση, ή σε κάποια άλλη ιατρική εξέταση για το… «καλό» σου!
Σκεφτείτε πως ακόμα και σε χάπια έχουν κάνει δοκιμές να μας σφραγίζουν έτσι ώστε να μην γίνεται αυτό αντιληπτό από τον λήπτη και να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν για να καταφέρουν να μας σκλαβώσουν εντελώς.
Το σφράγισμα με μια χειραψία. Στο παρακάτω βίντεο ο καλεσμένος στην εκπομπή της παρουσιάστριας της εξηγεί πως μεταδίδεται το τσιπ μέσω μιας απλής χειραψίας όπου θα μπορούσε ήδη να περαστεί με αυτόν τον τρόπο ένας κωδικός με τον οποίο θα ελέγχεται ο καθένας που το φέρει στην παλάμη του. Μπορούν να ελέγχουν την πίεση, το σάκχαρο και γενικότερα την κατάσταση υγείας του ατόμου μέσω βιομετρικών δεδομένων τα οποία βρίσκονται σε αυτό το τσιπ. Αυτή η μέθοδος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε πειραματική φάση και έχει ως σκοπό να εφαρμοστεί στο μέλλον. Μπορεί κατ’ αρχήν μεταδοθεί σε κάποιον για τουλάχιστον 14 μέρες χωρίς να το αντιληφθεί με μια απλή χειραψία.

Όπως αναφέρουν πήγες 1 στους 3 θα σφραγίζετε χωρίς να το καταλάβει., Σκεφτήκαν πολύ πονηρά ότι μια από τις εύκολη μεθόδου θα είναι και ο… οδοντίατρος, και έτσι και αυτό θα γίνεται τώρα.
Μια άλλη τελειοποιημένη μέθοδος είναι το τατουάζ που τόσο έχει διαδοθεί στις μέρες μας, στην νεολαία που δεν ξέρει που… «πάνε τα τέσσερα. Νομίζουν πως κάτι κάνουν για να φαίνονται ξεχωριστοί αλλά στην πραγματικότητα στρώνουν το χαλί για να ρομποτοποιηθούν. Στην Αμερική έχουν εμφυτέψει τατουάζ για ελεύθερη είσοδο σε μπαρ, σε κλαμπ και άλλους δημόσιους χώρους χωρίς να τους λένε ότι μαζί με το τατουάζ γίνετε και το σφράγισμα τους.
Επίσης το ενσωματώνουν στα ρούχα μάρκας που γοητεύουν την νεολαία.
Στο παρακάτω βίντεο ένας νεαρός μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ, κλέβει ότι γουστάρει και ενώ τον εντοπίζουν, στην έξοδο αναγνωρίζεται με το τσιπ του και έτσι τον αφήνουν να φύγει ελεύθερος. Είναι ήδη καταγεγραμμένος και ότι και να κάνει… θα τον βρουν όποια ώρα θελήσουν!
Στο παρακάτω βίντεο προβάλλονται από την μια οι ωφέλειες από το να έχεις το τσιπάκι που θα σε εξυπηρετεί, αλλά από την άλλη θα σε κάνει ένα αυστηρά ελεγχόμενο από την κυβέρνηση άτομο, χωρίς ουσιαστικά καμία προσωπική ελευθερία
Αυτός είναι ο «όμορφος» κόσμος του αύριο! Ο κόσμος του σφραγίσματος του Διαβόλου!
Άραγε ποιοι θα αντισταθούν στην μετατροπή μας σε μηχανικά πιόνια ? στην μετατροπή της ανθρωπότητας σε ένα άμορφο ανδρείκελο ρομποτοιεδές όργανο τους ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook