22.5.16

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: «Έχετε δίκιο ότι δεσμεύουμε τη χώρα για 100 χρόνια, αλλά… κάθε εμπόδιο για καλό!»


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήρε το βήμα στην Βουλή για να στηρίξει το πολυνομοσχέδιο!
Οι καυστικές δηλώσεις του καταχειροκροτήθηκαν από τους βουλευτές του.  Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εμείς λέμε ότι ο ...
κόσμος πρέπει να δει ότι υπάρχουν αριστερές λύσεις…. Ο μεγαλύτερος εχθρός των λαικών στρωμάτων είναι η απελπισία… Πρέπει να συμφωνήσουμε σήμερα ότι αυτή η αξιολόγηση πρέπει να τελειώσει….Ο πρωθυπουργός θέλει να ρίξει έναν άλλο Μητσοτάκη αλλά πριν γίνει πρωθυπουργός.»
Απέναντι δε στην κριτική της αντιπολίτευσης που του επισήμανε ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν αρνηθεί το μόνιμο αίτημα των δανειστών για την δημιουργία του Ταμείου ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι «δεν μας άρεσε το Ταμείο αλλά μαζί με τον κ. Τσίπρα είπαμε μήπως αξιοποιήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μας».
Σε άλλο σημείο δε ο υπουργός Οικονομικών είπε: «Το ΚΚΕ μου λέει ότι υπάρχει κίνδυνος για τα δημόσια αγαθά (σ.σ. εννοεί την δημόσια περιουσία)».
«Απαντώ πως υπάρχει κίνδυνος» παραδέχθηκε ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που λέει ο λαός «κάθε εμπόδιο για καλό» και να πει ειδικά για τις ΔΕΚΟ (σ.σ. εννοώντας ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ) «φροντίσαμε να υπάρχει ειδική αναφορά σε υπηρεσίες γενικού συμφέροντος ότι αποκλείεται η εμπορευματοποίηση κοινωνικών αγαθών ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη χρήστη του από όλους τους πολίτες».
Φυσικά, ο υπουργός Οικονομικών επαίνεσε και συμφώνησε με την Αλέκα Παπαρήγα λέγοντας πως δεν φταίνε οι δεξιοί ή οι αριστεροί αλλά το πολιτικό σύστημα.
crashonline.gr



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ....

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook