21.5.16

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Επέλεξε τον εαυτούλη του και την εξουσία


«Είναι ακόμα νέος και θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με αυτό το όνειδος», είπε η τέως πρόεδρος της Βουλής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «ξαναχτύπησε» αυτή την φορά λίγες μόνο ώρες πριν από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην...
Ολομέλεια της Βουλής, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά του άλλοτε στενού της φίλου και συνεργάτη, Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι υπογράφοντας το Μνημόνιο και προωθώντας τα νέα μέτρα, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να «προσέξει τον εαυτούλη του» και να «μείνει στην εξουσία», αντί να ακολουθήσει το δρόμο της συνείδησης.
«Είναι ακόμα νέος και θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με αυτό το όνειδος», είπε με νόημα η τέως πρόεδρος της Βουλής, υποστηρίζοντας παράλληλα πως τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση γράφονται στην πραγματικότητα από τους θεσμούς και νομοθετούνται «καταναγκαστικά» από κυβερνητικούς βουλευτές που λειτουργούν ως «επιτετραμμένοι» των εταίρων.
«Είναι κατάδηλο ότι τα νέα μέτρα δεν τα έγραψαν οι υπουργοί, πασίδηλο ότι δεν νομοθετεί καμία αυτεξούσια δημοκρατική λειτουργία», σημείωσε, ενώ στο σημείο αυτό αναφέρθηκε και στους Μέρκελ και Σόιμπλε για τους οποίες είπε πως δεν θα μπορούσαν να φανταστούν μία «τόσο πειθήνια κυβέρνηση» στην Ελλάδα, που «κουνά το κεφάλι και αποδέχεται να εφαρμόζει τα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα».
Τέλος, επιτέθηκε και στη διαδικασία ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τους έμμεσους φόρους, που αριθμεί 7.500 σελίδες και θα πρέπει να ψηφιστεί μετά από τρεις μέρες συζήτησης στην Ολομέλεια, κάνοντας λόγο για «ακύρωση της δημοκρατίας».
ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook