18.5.16

Υπερταμείο θα συγκεντρώνει τον πλούτο των Ελλήνων εκ μέρους της Νέας Τάξης


Στόχος της Νέας Τάξης είναι να συγκεντρώσει τον πλούτο των κρατών και των ιδιωτών σε ένα κέντρο-εξουσίας (μητρική εταιρεία), προκειμένου, εξαγοράζοντας τα χρέη παγκοσμίως, να...
θέσει υπό την εξουσία του τους πάντες.
Σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργούνται ενδεχόμενα υπερταμεία σε κάθε χώρα, η οποία ελέγχεται από αυτό που ονομάζουμε «Δύση».
Έτσι και στην Ελλάδα, μετοχές σε εμβληματικές επιχειρήσεις του δημοσίου στην ενέργεια, στις τηλεπικοινωνίες, στη κοινή ωφέλεια, στις μεταφορές, τις τράπεζες κλπ μαζί με χιλιάδες κάθε λογής και αξίας ακίνητα καθώς και δικαιώματα που μπορούν να προέλθουν από την πώληση περιουσιακών στοιχείων, θα περιληφθούν στην μεγάλη δεξαμενή που δημιουργείται στο νέο Υπερταμείο όπου το πάνω χέρι και ο τελικός λόγος θα ανήκει στους δανειστές.
Οι δανειστές με την σειρά τους δίνει λόγο στην σκιώδη παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία επιδιώκει να παρουσιάσει επίσημα τον παγκόσμιο ηγέτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νέο Υπερταμείο, οι ρυθμίσεις του οποίου θα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών, θα περιληφθούν τα πακέτα των μετοχών που ελέγχει το ΤΑΙΠΕΔ και το Ελληνικό Δημόσιο στην ΔΕΗ (με προτεινόμενη πώληση του 17 % των μετοχών της επιχείρησης), τον ΟΤΕ ( συνολικά ένα 10 % ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και φορείς του), τα ΕΛΠΕ – Ελληνικά Πετρέλαια ( 35 % των οποίων ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ), την ΕΥΔΑΠ ( με πώληση του 11 % των μετοχών), την ΕΥΑΘ (με προτεινόμενη λύση την πώληση του 23 % από το 74 % των μετοχών), την ΔΕΠΑ (65 % ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και το άλλο 35 % στα ΕΛΠΕ), τα ΕΛΤΑ (το ΤΑΙΠΕΔ ελέγχει το 90 % των δικαιωμάτων ψήφου), τον ΟΛΘ ( ο διαγωνισμός για την πώληση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου βρίσκεται σε εξέλιξη), το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (πωλείται το 30 % του ΤΑΙΠΕΔ), την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ΕΕΣΣΤΥ, την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ κλπ. Μαζί με αυτά τα μετοχικά πακέτα μεταβιβάζονται οι ιδιοκτησίες στις μαρίνες (που πηγαίνουν για συμβάσεις παραχώρησης 40 ετών), τα μικρά εμπορικά και τουριστικά περιφερειακά λιμάνια και αεροδρόμια κλπ.
Επιπλέον, στο νέο υπερταμείο περνούν χιλιάδες ακίνητα και εκτάσεις του δημοσίου ανεξαρτήτως του σημερινού καθεστώτος ιδιοκτησίας ( δηλαδή σε ποιόν φορέα του δημοσίου ανήκουν μέχρι τώρα).
Ειδικότερα, στο νέο υπερταμείο θα ανήκουν απευθείας ή και έμμεσα ακίνητα που χρησιμοποιούνται από τα υπουργεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τα λεγόμενα Ολυμπιακά Ακίνητα μαζί με τις εγκαταστάσεις που τα περιβάλλουν καθώς και πλήθος αναξιοποίητων ες εκτάσεων.
ΠΗΓΗ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook