3.6.16

Ενωμένη Ευρώπη και πράσινα άλογα – ΟΛΟΙ δουλεύουν στο δικό τους σχέδιο – Ζούμε σε ιστορικές στιγμές


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Την ώρα που στην Ελλάδα κάποιοι ονειρεύονται ακόμα και βλέπουν τροφαντές αγελάδες να βοσκούν στα έφορα λιβάδια...
της Ενωμένης Ευρώπης, στην υπόλοιπη Ευρώπη γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
Δεν είναι μόνον η Βρετανία, που πολύ πιθανόν να δείξει το δρόμο. Είναι ένα σύνολο χωρών που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους συμμαχίες και πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση απλά αποτελεί βαρίδι στα σχέδια τους.
Η υπερφίαλη και υδροκέφαλη Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της παρακμής της και ήταν η Ελλάδα που αυτή που έσκαψε το λάκο και φανέρωσε τα μεγάλα της προβλήματα. Μένει να δούμε πια χώρα θα βάλει την ταφόπλακα.
Έχουμε σήμερα σε εξέλιξη συμμαχίες που οδηγούν σε συμφωνίες -προς το παρόν κάτω από το τραπέζι – που πολύ σύντομα θα βγουν στην επιφάνεια και θα μας δείξουν τις πραγματικές προθέσεις μερικών.
Η αρχή έγινε με τις χώρα Βαστρ (Αυστρία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Κροατία), οι οποίες υπό την πίεση του μεταναστευτικού, αναγκάστηκαν να αναδείξουν τις μεταξύ τους συμφωνίες και να ασκήσουν κοινή πολιτική, αντίθετη στις προσταγές της Ε.Ε.
Η Βρετανία με την πολιτική της έχει αναδείξει  ένα δικό της δρόμο. Σε αυτό το μονοπάτι φαίνεται να ακολουθούν η Ισλανδία, η Κύπρος  και η Ιρλανδία, ενώ δεν αποκλείεται στη σφαίρα επιρροής να έχει πρόσφατα ενταχθεί και η Πορτογαλία.
Ο λεγόμενος σκληρός πυρήνας της Ευρώπης ή αλλιώς η σφαίρα επιρροής της Γερμανίας. Χώρες όπως η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο) ενώ παλινδρομεί η Γαλλία, που ενώ η ηγεσία της επιθυμεί μεν την συνεργασία δεν καλοβλέπει όμως το καπέλωμα και τη δημιουργία του 5ου ράιχ.
Η περιφερειακή Ευρώπη ή γνωστή και ως Μεσογειακή Ένωση. Ήδη ο σχετικός οργανισμός έχει περισσότερες αρμοδιότητές και λειτουργεί στη σκιά της Ε.Ε. Όμως οι βασικές χώρες που την αποτελούν (Ιταλία και Ισπανία) ετοιμάζονται στο παρασκήνιο  για το ενδεχόμενο της επόμενες μέρες μετά την Ε.Ε.  Στη συμμαχία αυτή ενδεχομένως να ταιριάζει και η ένταξη της χώρα μας, κυρίως γιατί οι κουλτούρα μας είναι πιο κοντά.
Η σφαίρα επιρροής της Ρωσίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πολλές χώρες παρότι αυτή τη στιγμή συνδεδεμένες με το άρμα της Ευρώπης εν τούτοις έχουν δική τους ατζέντα και άρρηκτες σχέσεις με την Ρωσία.
Οι Σκανδιναβικές χώρες και η Δανία, ανέκαθεν είχαν δικές τους συμφωνίες και ειδικές σχέσεις.
Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί η συμφωνία για το Μεγάλο Μουσουλμανικό Κράτος (Από Σαουδική Αραβία μέχρι και Τουρκία. Το όνειρο του Μεγάλου Ισλάμ. Αυτή η συμφωνία αν και γνωστή εδώ και δεκαετίες για πρώτη φορά τη βλέπουμε να εφαρμόζετε με τόση ευλάβεια.
e-koutsobola.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook