10.6.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ!


Το γερμανικό Der Spiegel αποκάλυψε ότι η ΝΑΤΟϊκή άσκηση με την ονομασία «Ανακόντα – 2016», η οποία απαρτίζεται από...
31.000 στρατιώτες (και σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός τους έχει φτάσει πλέον τους 50.000) και εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα, πραγματοποιεί συνδυαστικούς πολεμικούς ελιγμούς γύρω από τα ρωσικά σύνορα, φτάνοντας στα άκρα καθώς οι σχηματισμοί τους ανταποκρίνονται σε πραγματικό πόλεμο, και πιο συγκεκριμένα σε πυρηνικό!
Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει ταυτόχρονα κόψει κάθε συζήτηση με τη Ρωσία γύρω από τα βαλλιστικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας που χτίστηκαν από το ΝΑΤΟ γύρω από τη Ρωσία, τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά. Ταυτόχρονα οι Ρώσοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας και πραγματοποιούν ασκήσεις, προβάροντας ουσιαστικά το πως μπορούν να καταστρέψουν αυτά τα συστήματα γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο προβληματισμός για τα παιχνίδια πολέμου του ΝΑΤΟ είναι έντονος και την πεποίθηση αυτή εξέφρασε ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στο Σαν Φρανσίσκο, απατώντας σε ερώτηση του Γερουσιαστή των ΗΠΑ, Μάικ Γρέιβελ: «Συμμερίζομαι την άποψη, ότι είμαστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη σύγκρουση. Και να προσθέσω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα περιορισμένου πυρηνικού πολέμου. Αν κάτι τέτοιο ξεκινήσει, τότε μιλάμε για το τέλος του κόσμου».
Οι δηλώσεις του αποτέλεσαν ωμή παραδοχή ότι υφίσταται μία κλιμακούμενη παγκόσμια απειλή πολέμου, που στοχεύει να τρομάξει τόσο τη Ρωσία όσο και τη Κίνα, προκειμένου να υποταχθούν στους κανόνες και τις επιταγές του Ομπάμα.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Ομπάμα και το ΝΑΤΟ μπλοφάρουν, ωστόσο αυτή η μπλόφα μεταφράζεται σε απειλή εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους! Οι διατλαντικές οικονομίες είναι στα πρόθυρα πτώχευσης, καθώς έχουν χάσει σχεδόν όλη τη δυναμική της παραγωγικότητας τους. Η οικονομία των ΗΠΑ του Ομπάμα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή,με αποτέλεσμα να χρειάζεται μία επανεκκίνηση. Και οι ασιατικές δυνάμεις με το νέο «δρόμο του μεταξιού», την διαφορετική προσέγγιση νέων υποδομών και την εξερεύνηση του διαστήματος, φαίνονται μέχρι στιγμής ως το νέο μονοπάτι για μία πλήρη επανεκκίνηση.
Το ΝΑΤΟ εκφράζει μόνο μία επιφανειακή αλαζονεία της εξουσίας του, καθώς η οικονομική πρόοδος που παρουσιάζει η Ευρασία, οδηγεί τον Ομπάμα να την παρουσιάζει ως απειλή πάνω στην οποία στηρίζει την πυρηνική του μπλόφα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ηγεσία της Ρωσίας δεν πρόκειται να κάνει την αρχή ενός παγκοσμίου πολέμου, ωστόσο σίγουρα θα τον τελειώσει…
hellasforce.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook