9.6.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο…


Ανησυχία έχουν προκαλέσει στην Διεθνή κοινότητα, οι πληροφορίες που θέλουν την Γερμανία και την Λευκορωσία να ετοιμάζονται για πόλεμο.
Φυσικά τα...
δυο κράτη εντάσσονται σε διαφορετικά στρατόπεδα, ωστόσο και τα δυο φέρονται να έχουν προχωρήσει στην έκδοση σχετικού διαγγέλματος.

Πρώτη φέρεται να προχώρησε η Γερμανία, η οποία προετοίμασε τους πολίτες για πιθανή πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία καθώς η Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ τάσσεται στο πλευρό του ΝΑΤΟ.
Από την πλευρά της Λευκορωσία, ο πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο, ανακοίνωσε στον λαό πως πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, για να πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας.
Ολόκληρο το διάγγελμα της Λευκορωσίας:
«Οι Ρώσοι συχνά λένε ότι στα σύνορα της Ρωσίας το ΝΑΤΟ αναπτύσσει νέες δυνάμεις. Πρέπει να τονιστεί ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι τα σύνορα μας, τα κοινά μας σύνορα, τα σύνορα της Λευκορωσίας στα οποία αναπτύσσονται οι νατοϊκές δυνάμεις».
«Το βλέπουμε και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα χωρίς φασαρία».
«Η Ρωσική ηγεσία αντιδρά με ένα δίκαιο τρόπο. Έχουμε κοινή άμυνα γεγονός που ενισχύει την ασφάλεια των χωρών μας, της κοινής μας πατρίδας, της Λευκορωσίας και της Ρωσίας».
«Οι δυνάμεις της Λευκορωσίας βρίσκονται στην «καρδιά» αυτής της κοινής στρατιωτικής δύναμης’.
«Αν υπάρξει σύγκρουση τότε εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα μπούμε στη μάχη και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες θα αναπτυχθούν εδώ».
«Δεν προσπαθούμε να κρύψουμε αυτό το γεγονός από τους συναδέλφους μας στη Δύση, συνεργάτες ή ανταγωνιστές».
«Γνωρίζουν τις συμφωνίες μας με τη Ρωσία».
«Τα λέω για να ξεκαθαρίσω τη στάση μου στην ΚΑΚ».
«Η Λευκορωσία είναι πρωτοπόρος της διαδικασίας ενοποίησης του μετασοβιετικού χώρου».
«Ήμασταν πάντα υπέρ μιας αληθινής επαναπροσέγγισης των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών».
«Αν ακολουθήσουμε διαφορετικές αρχές λόγω συγκεκριμένων φιλοδοξιών εκ μέρους συγκεκριμένων χωρών και ηγετών συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων, δεν θα υπάρξει ποτέ συνεργασία μεταξύ των Δημοκρατιών και θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ μας όπως σε Ουκρανία και σε άλλες περιοχές των ΚΑΚ, ο θεός είναι κατά των πολέμων».
«Τα πάντα είναι στα χέρια μας. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ψέματα στα έθνη μας. Αν θέλουμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε πάντα μαζί».
ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook