17.11.16

Παρέμβαση Μπους – Σε απόγνωση η Νέα Τάξη


Σε απόγνωση η Νέα Τάξη «ξεθάβει» ξεχασμένες προσωπικότητες

προκειμένου να πάρουν θέση κατά της ιδεολογίας Τραμπ.
Βέβαια με αυτή την επιλογή τους μάλλον κακό θα κάνουν στα σχέδιά τους παρά καλό.
Ο πρώην...
πρόεδρος George W. Bush, ο οποίος ανήκει στους ρεπουμπλικάνους της Νέας Τάξης, μιλώντας σύμφωνα με το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο CNN στο Ντάλας των ΗΠΑ, δήλωσε, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ:
«Κατανοώ τον θυμό. Πολλοί πολίτες ήταν θυμωμένοι, όσο ήμουν κι εγώ πρόεδρος. Αλλά ο θυμός δεν πρέπει να καθοδηγεί την πολιτική».
Εν ολίγοις ο πρώην πρόεδρος, με αδυναμία στο πολύ ποτό όπως είχε δημόσια παραδεχθεί, τάσσεται κατά της εκλογής Τραμπ.
Άλλωστε είχε αρνηθεί να εγκρίνει ή να στηρίξει την υποψηφιότητά του, όπως αναφέρεται στον Business Insider.
Μάλιστα σύμφωνα με το CNN, ο πατέρας του George H.W. Bush ψήφισε την Χίλαρι Κλίντον.
Ένας-ένας οι πολιτικοί που υπηρέτησαν και υπηρετούν την Νέα Τάξη βγαίνουν κατά του Τραμπ, καθώς ο Λευκός Οίκος περνά σιγά-σιγά στα χέρια της Παλαιάς Τάξης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όπως σας ενημερώσαμε, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι παρέλαβε υπογεγραμμένο μνημόνιο από τον εκλεγμένο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Mike Pence το απόγευμα της Τρίτης.
Πρόκειται για το πρώτο βήμα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας στην νέα προεδρική διακυβέρνηση και απλά αναμένουμε τι θα συμβεί μέχρι τον Γενάρη που παραδίδει ο Ομπάμα.
Προχωρά λοιπόν κανονικά η διαδικασία εισόδου του εκλεκτού της Παλαιάς Τάξης, Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, με την Νέα Τάξη να επιχειρεί προσέγγιση υπό την απειλή στημένων εξεγέρσεων τύπου Σόρος ακόμα και πόλεμο και την Παλαιά να σηκώνει το γάντι.
el.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook