24.11.16

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Greek Spirit
24-11-2016
Ο Ερντογάν δεν φοβάται ούτε την αποτυχία στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις για την Ε.Ε ,ούτε την αυτού κάθε αυτού ίδρυση κουρδικού κράτους σε βόρεια Συρία και Ιράκ (ROZAVA),δηλαδή ...
ακριβώς στα νότια σύνορα της Τουρκίας.Το δεύτερο μάλιστα το έχει πάρει απόφαση,Εξάλλου του το έχουν ανακοινώσει τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Αμερικάνοι, το Κουρδικό κράτος θα γίνει.
Αυτό που φοβάται είναι η φυλακή.Ο Ταγίπ θα μπορούσε να καταλήξει στην φυλακή ή και κρεμασμένος για τέσσερις λόγους.
α. Τα σκάνδαλα δεκάδων δις δολαρίων τα οποία κέρδισε αυτός και όλο του το σόι από ξέπλυμα μαύρου χρήματος του Ιράν κατά την διάρκεια τουεμπάργκο προς το Ιραν από τις ΗΠΑ.Επίσης πολλά δις τσέπωσε από την κρυφή χρηματοδότηση του Κατάρ στο Ισλαμικό Κράτος και στην τουρκική οικονομία

β. Από την αναζωπύρωση του κουρδικού αυτονομιστικού κινήματος εντός τουρκική επικράτειας όταν ιδρυθεί το Κουρδικό κράτος στην Συρία και ενωθεί με αυτό του ήδη αυτόνομου κουρδικού κράτους του Ιρακ( Μπαρζανί) Εάν μάλιστα αυτό το κράτος έχει έξοδο στην θάλασσα, δηλαδή μια λωρίδα βόρειας συριακής ακτογραμμής, τοτε θα είναι ένα κράτος υπερδύναμη ως πετρελαιοπαραγωγό και με εγγυήτριες δυνάμεις ΗΠΑ και Ρωσία.

γ. Την εκδίκηση των δικαστών που έχει ανηλεώς κυνηγήσει μετά το δήθεν πραξικόπημα και

δ. την καταδίκη από την διεθνή κοινότητα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε Ισλαμικό Κρατους αλλά και εντός Τουρκίας, από τα επεισόδια του 2013 στην Πόλη μέχρι την γενοκτονία των Κούρδων στα αστικά τους κέντρα το 2016.
Ο Ταγίπ έστειλε τον στρατό του σε βόρεια Συρία και βόρειο Ιράκ για να εμποδίσει την ένωση του αυτόνομου Ιρακινού Κουρδιστάν με το υπό ίδρυση συριακού Κουρδιστάν, να μην γίνει δηλαδή ένα ενιαίο κράτος.Αλλά ΗΠΑ και Ρωσία όπως είπαμε έχουν αντίθετη γνώμη.Ωστόσο έκαναν υπομονή μέχρι τώρα για να είναι ο Ταγίπ δυνατός και να μπορέσει να βοηθήσει στην δήθεν λύση του κυπριακού .Στην Κύπρο οι ΗΠΑ θέλουν λύση εδώ και τώρα , διζωνικό κράτος και άλλα προδοτικά, γα να αντλήσουν το αέριο της Κύπρου και να τροφοδοτήσουν την Ευρώπη που πρεπει να απεξαρτηθεί από την Ρωσία.
Όμως ο Ερντογάν αποσύρθηκε μέσω του κολαούζου του Ακιντζί από τις διαπραγματεύσεις από το Κυπριακό.Αμέσως ΗΠΑ και Ε.Ε ανακοίνωσαν ότι διακόπτονται οι ενταξιακές διαδικασίες στην Ε.Ε.Επόμενο βήμα θα είναι να τον πιέσουν να αποσυρθεί από Συρία και Ιράκ.Ο Ερντογάν ΄΄αδειάζεται ΄΄ από όλους και αυτό γιατί δεν δέχτηκε στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό τον όρο να αποσυρθούν άμεσα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις από το νησί. Τα θέλει όλα δικά του. Αλλά η δύση έχει συγκεκριμένα όρια στην υπομονή της.Ο Ταγίπ είναι πλέον μόνος και θα πρέπει να εξηγήσει στου ψηφοφόρους του την απόσυρση του στρατού του απο την Συρία και Ι΄ρακ που τόσο διαφήμισε, το τέλος της ευρωπαϊκής προοπτικής και την ίδρυση Κουρδικού κράτους στα νότια σύνορα του.
Ο Ερντογάν ξέρει ότι εάν γίνουν όλα αυτά θα πέσει, θα πέσει σε ένα βαθύ κελί σε κάποια φυλακή με φυλακες αυτούς που έδιωξε ως πραξικοπηματίες.
Η τελική λύση θα είναι η επίθεση σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι μαφιόζος στριμωγμένος, θα αντιδράσει ανάλογα.
hellenicsunrise


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook