23.12.16

Εμείς οι Έλληνες θα αλλάξουμε τα μνημόνια και τους παπατζήδες πολιτικάντες

Όσο ο Έλληνας περιμένει λύση από τους αδέξιους – πονηρούς – χαζοχαρούμενους επαγγελματίες πολιτικούς τόσο θα πληρώνει το λογαριασμό, και εσφαλμένα θα αναμένει από τους...
επόμενους τυχόν άλλο δρόμο από τον γνωστό, δηλ. μία από τα ίδια με διαφορετική συνταγή υπόσχεσης αλλά ίδια συνταγή φαγητού.
Υπάρχει έλλειψη ηθικών, γνήσιων ηγετών. Δεν είναι δυνατόν ο λαός να πληρώνει την νύφη και αυτοί να σφυρίζουν κλέφτικα. Επιτέλους, έως πότε θα μας δουλεύουν και θα μας παίζουν την κολοκυθιά, δεν το πήραμε χαμπάρι ακόμη; αυτοί τον χαβά τους, το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι από την μια μεριά να λένε λόγια αρεστά πριν την κάλπη και να ψηφίζουν μέτρα αρεστά των αφεντικών τους, χωρίς όμως να συμμετέχουν στον λογαριασμό ή καλύτερα να πλουτίζουν σε βάρος των αφελών Ελλήνων.
Μην τους πιστεύουμε άλλο, η εναλλαγή της εξουσίας δεν είναι λύση. Αυτό που απομένει είναι να αναλάβει ο λαός την ευθύνη της διαχείρισης , βάζοντας πατριώτες στο τιμόνι που πονάνε τον πολίτη και αγαπάνε την πατρίδα.
Εάν η θυσία γίνει από όλους και η συμμετοχή μας είναι ειλικρινής τότε χωρίς αφεντικά θα περπατάμε στον τόπο μας με χαρά, υπερηφάνεια και με προοπτική για το αύριο.
Νομίζω πως έδωσα το στίγμα που πρέπει να αναζητήσουμε τον δρόμο από το φαύλο κύκλο των αδιεξόδων που μας φέρανε και τα χειρότερα έπονται, εάν μείνουμε απαθείς στις εγκληματικές τους ενέργειες.
Μιχαήλ
triklopodia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook