17.2.17

Σκοτεινές δυνάμεις δουλεύουν για να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος και σαμποτάρουν τον Τραμπ.

they_want_our_destruction.jpg

Συμβουλές του Gerald Celente προς τον...
πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ: «παίξε το χαρτί του Tραμπ, δεν υπάρχουν κανόνες, Αυτό είναι το δίδαγμα».


Από καιρό έχουμε προειδοποιήσει ότι όταν έρθει η ώρα, το σιτάρι θα πρέπει να διαχωριστεί από το άχυρο και τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουάσιγκτον και σε ολόκληρο τον πλανήτη, μας δείχνουν ότι οδεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
01-hillary-isis-01.jpg
Έχουμε προειδοποιήσει από χθες σε μια ιστορία σχετικά από το ΑΝΡ ότι ένα «Βιβλικό γεγονός» μας περιμένει ,οι παγκοσμιοποιητές στην Αμερική, οι οποίοι έχουν «τρομοκρατικές τάσεις» (και που κυριολεκτικά εξόπλιζαν και υποστήριζαν τους τρομοκράτες της ISIS κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του Ομπάμα) εξακολουθούν να πιέζουν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία

Με τη «σατανική NWO» να καταρρέει με το Brexit και τη Προεδρία του Τραμπ έχουν τεράστιες τρύπες στα σχέδιά τους, έχουμε όμως νέες ενδείξεις . σήμερα ότι «οι εχθροί της Αμερικής από μέσα» και πάλι πιέζουν για την καταστροφή μας.
Τώρα ακούμε από τον πρώην Λαϊκό γερουσιαστή, Dennis Kucinich, στο 2ο βίντεο που ακολουθεί, ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή, ελέγχουμε  τους νεοσυντηρητικούς που θέλουν τον θάνατο και την καταστροφή,που θα μπορούσαν να ανατινάξουν τα πρόσωπα της Αμερικής.
Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, ο Christopher Greene του AMTV μας προειδοποιεί ότι οι σκοτεινές δυνάμεις  βιάζονται για να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος , παρά τη θέληση του Προέδρου Tραμπ. 
globalism-nwo.png
Κατ 'αρχάς, από τη συνέντευξη Fox News Kucinich.Ο Πρώην Δημοκρατικός. Dennis Kucinich (D-Οχάιο) ήταν φιλοξενούμενος την Τρίτη στην εκπομπή "Mornings with Maria" («Πρωινά με τη Μαρία")και συζητούν το πώς η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών  προσπαθεί να ενημερώσει τον Πρόεδρο Tραμπ, στον απόηχο της παραίτησης του Michael Flynn, σαν σύμβουλος εθνικής ασφαλείας.
Ο πρώην Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος και το Fox News είπαν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είναι ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Flynn και του Ρώσου Πρέσβη, Σεργκέι Kislyak, που υποκλάπηκαν και διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης.
"Ο αμερικανικός λαός πρέπει να ξέρει, ότι υπάρχει ένα παιχνίδι που ξεκινά από το εσωτερικό της κοινότητας, όπου υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να διαχωρίσουν τις Η.Π.Α. από τη Ρωσία κατά τρόπο που θα αναθερμάνει τον Ψυχρό Πόλεμο», δήλωσε ο Kucinich. " Είναι νωρίς το πρωί, είναι ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά η Αμερική έχει ξυπνήσει!"
terror_supporter_hates_America.jpgΕίπε ότι πιστεύει πως, τα χρήματα είναι ένας παράγοντας για όσους επιθυμούν να έχουν μετρητά για τυχόν σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας."Το τισυμβαίνει στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών με αυτόν τον πρόεδρο είναι άνευ προηγουμένου», είπε. "Εχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον ανανεώσει. Ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια πια;"Ο Kucinich δήλωσε ότι ο  Tραμπ πρέπει να αλλάξει αυτή την κοινότητα, γιατί πιστεύει ότι «σίγουρα κάτι συμβαίνει"για να υπονομεύσουν τον πρόεδρο.

http://allnewspipeline.com/Dem_Congressman_Drops_WW3_Bombshell.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook