27.1.13

Μπορίσκα , το αγόρι που ήρθε από τον Άρη ;

http://genesisxresearch.files.wordpress.com/2010/09/boriska.jpgΚάποιες φορές , μερικά παιδιά , γεννιούνται με εξαιρετικά χαρίσματα και ασυνήθιστες ικανότητες. Υπαρχει η ιστορία ενός ασυνήθιστου αγοριού του Μπόρισκα , από τα μέλη μιας αποστολής σε μια περιοχή που βρίσκεται βόρεια του Βόλγκογκράντ (Volgograd) , κοινώς λεγόμενη ‘Medvedetsakaya gryada’.

«Φαντάσου , νύχτα, ενώ όλοι είμαστε καθισμένοι γύρω από την φωτιά που....
είχαμε ανάψει , ένα μικρό αγόρι ( γύρω στα επτά ) να ζητά , ξαφνικά την προσοχή όλων μας. Το αποτέλεσμα? Ηθελε να διηγηθεί σε όλους μας , όλα για την ζωή στον πλανήτη Άρη , τους κατοίκους του, τα ταξίδια τους στην Γη , να μοιραστεί μια μαρτυρία του.

Ακολούθησε σιγή.
Ήταν απίστευτο ! Το μικρό αγόρι με μεγάλα και ζωηρά μάτια άρχισε να διηγείται μια υπέροχη ιστορία για τον πολιτισμό των κατοίκων του Άρη , για τις μεγάλες θεόρατες πόλεις , τα διαστημόπλοιά τους και τις πτήσεις σε διάφορους πλανήτες , στην υπέροχη χώρα την Λεμουρία , της οποίας γνώριζε την ζωή σε όλες της τις λεπτομέρειες , μέχρις ότου του συνέβη να πάει εκεί από τον Άρη, είχε πολλούς φίλους εκεί .
Τα κλαδιά έτριζαν και η ομίχλη της νύχτας σκέπαζε την περιοχή και τον ουρανό γεμάτο από τα μυριάδες φωτεινά άστρα , όλα είχαν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου.
Η ιστορία του διήρκησε για περίπου μία ώρα και μισή.
Ένα αγόρι ήταν αρκετά έξυπνο να εμπλέξει ένα ολόκληρο έθνος.
Πολλοί μείναμε με το στόμα ανοιχτό από δύο διακριτικά γεγονότα.
Πρώτο από όλα , το αγόρι κατείχε μια πολύ βαθειά και ασυνήθιστη γνώση. Η νοημοσύνη του ξεπέρναγε κατά πολύ εκείνη ενός οποιουδήποτε άλλου αγοριού της ηλικίας του , των 7 χρονών. Κανένας καθηγητής στον κόσμο δεν είναι ικανός να διηγηθεί ολόκληρη την ιστορία της Λεμουρίας και των κατοίκων της και στις πιο μικρές λεπτομέρειες , όπως έκανε ο Μπόρισκα.
Όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα απολύτως , για όσον αφορά αυτή την χώρα , σε όλα τα σχολικά βιβλία αυτού του κόσμου.

http://periergaa.blogspot.com/2011/02/blog-post_4429.html
-->

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook