30.3.11

Γυναίκα έκανε φάρσα με βόμβα για να αναβάλει αρραβώνα

Φάρσα για βόμβα, με σκοπό την αναβολή ενός αρραβώνα! Πανικός και αναστάτωση επικράτησαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου γινόταν γλέντι για τους αρραβώνες ενός ζευγαριού, όταν... αστυνομικοί εκκένωσαν τον χώρο, ύστερα από τηλεφώνημα που είχαν για τοποθέτηση βόμβας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το...
τηλεφώνημα έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο και συγκεκριμένα από μια γυναίκα, η οποία προειδοποιούσε ότι σε σαράντα λεπτά θα έσκαγε η βόμβα που δήθεν είχε τοποθετηθεί. Αμέσως ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος αλλά και αστυνομικοί που εκκένωσαν τον χώρο σε λίγα λεπτά, ενώ με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου πραγματοποίησαν εκτεταμένη έρευνα σε όλους τους χώρους τού καταστήματος.

Οπως ήταν αναμενόμενο, μεταξύ των παρευρισκομένων επικράτησε αναστάτωση, ωστόσο η εκδήλωση συνεχίστηκε ύστερα από αρκετή ώρα (φυσικά όχι με την ίδια όρεξη και το ίδιο κέφι), αφού οι Αρχές διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε καμία βόμβα και ότι επρόκειτο προφανώς για φάρσα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, η γυναίκα που τηλεφώνησε στο R/T της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου είχε σκοπό να αναβάλλει τον αρραβώνα για λόγους που μόνο εκείνη ξέρει. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται παρόμοιο περιστατικό, με διακοπή γιορτής ή εκδήλωσης σε νυχτερινό κέντρο.
http://www.katse-kala.com/2011/03/blog-post_30.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook