5.4.11

Η μεγάλη αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα απόψε στο Alter

Οι κρυμμένες σε συρτάρια υπουργείων απόρρητες εκθέσεις για ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων χρυσού και ουρανίου στην Ελλάδα, ικανών να καλύψουν μεγάλο μέρος από τα 50 δισ. ευρώ που αναζητούνται, έρχονται απόψε για...
πρώτη φορά στη δημοσιότητα και θα προκαλέοσυν σοκ με τα όσα αναφέρονται σε αυτές.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μετά τις αποκαλύψεις στο newsbomb.gr και την τηλεόραση για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχουν στο ελληνικό υπέδαφος, προχωράει στο επόμενο βήμα.
Απόψε, λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ, στην εκπομπή του «Αθέατος Κόσμος», στο ALTER, παρουσιάζει:
1) Τις ακριβείς τοποθεσίες στην Ελλάδα που υπάρχουν τεράστια αποθέματα χρυσού και ουρανίου.

2) Τον όγκο των ορυκτών αυτών και την αξία τους που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος από τας 50 δισ. ευρώ που αναζητάει η Ελλάδα για το χρέος της.

3) Στην εκπομπή αυτή υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που τους ανάγκασαν οι κρατικές υπηρεσίες (ΚΥΠ κ.λπ.) να υποταχθούν για πολλά χρόνια στο νόμο της σιωπής και να μην μιλήσουν ποτέ για τα ευρήματα των ερευνών που αφορούν κυρίως χρυσό και ουράνιο.
Να σημειωθεί ότι οι αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα για την ύπαρξη κοιτασμάτων, πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Αιγαίο, Ιόνιο και Κρήτη, οδήγησαν την κυβέρνηση στην κατάρτιση στη Βουλή τις επόμενες ημέρες ενός νομοσχεδίου που ορίζει τη δημιουργία για πρώτη φορά ενός φορέα για έρευνα και εκμετάλλεσυη του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Πηγή:www.newsbomb.gr
http://alepounews.blogspot.com/2011/04/alter.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook