7.4.11

Ποια "Παραγραφή και Ασυλία" ; ! ! !

Τελικά είναι μεγίστη αλήθεια ότι τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού μπορούν και αποβλακώνουν τους πολίτες , συνεπικουρούμενα από τους πολιτικούς και τη Δικαιοσύνη. Μας έχει γίνει πια βαθιά συνείδηση ότι, στην Ελλάδα του 2011, οι Έλληνες πολιτικοί προστατεύονται από το νόμο με "παραγραφές και ασυλίες" για όλα τους τα αδικήματα. Έννοιες όπως "ατιμωρησία" και "κουκούλωμα" συνοδεύουν απαραιτήτως όλα τα σκάνδαλα της τελευταίας δεκαπενταετίας που αφορούν τους πολιτικούς και....

το σινάφι τους (δημοσιογράφους και δικαστές).

Είναι όμως έτσι; Υπάρχει στ' αλήθεια "παραγραφή" και "ασυλία" για όλα ,σχεδόν, τα αδικήματα που διαπράττουν οι πολιτικοί μας από τους νόμους και το Σύνταγμα ή έτσι θέλουν να πιστεύουμε;

Ναι, είναι αλήθεια ότι,..............
οι νόμοι και το Σύνταγμα παρέχουν "ασυλία" και "παραγραφή" στους παρανομούντες πολιτικούς (εφεξής "νονούς";) εκτός από κακουργήματα (εντός των προθεσμιών του αυτοφώρου) και εκτός της παραβίασης της κοινοτικής νομοθεσίας περί "ξεπλύματος μαύρου χρήματος" ! Είναι ο νόμος που βασίστηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη και δικάζει σήμερα τον κ. Μαντέλη για το "δωράκι" των 200.000 ευρώ που δέχθηκε από τη Miesens για την προεκλογική του εκστρατεία.

Η κοινοτική αυτή οδηγία, την οποία η τελευταία διακυβέρνηση Σημίτη ενσωμάτωσε στην Εθνική Νομοθεσία, με υποχρεωτική - ούτως ή άλλως - ισχύ τριετίας από δημοσιεύσεώς της στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνωρίζει ότι:

-Όλοι Ευρωπαίοι πολίτες είναι ίσοι απέναντί της και αντιμετωπίζονται το ίδιο (από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς , την Γερμανίδα Καγκελάριο , τον Γάλλο Πρόεδρο και τον τελευταίο πολίτη της ΕΕ κτλ.) ,

-Δεν αναγνωρίζει κανενός είδους ασυλία σε κανέναν Ευρωπαίο πολίτη, Υπουργό, νυν και πρώην , Πρωθυπουργό κτλ. .

-Έχει αναδρομική ισχύ 15 ετών πίσω στο χρόνο και το αδίκημα αυτό (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) παραγράφεται μετά την παρέλευση της 15ετίας!


Έτσι, "Μαύρο" είναι το χρήμα που πήραν σαν μίζες όλοι οι Έλληνες πολιτικοί και το οποίο έχουν σε καταθέσεις , εντός κι εκτός Ελλάδας και το οποίο προσπαθούν να "νομιμοποιήσουν" (ξέπλυμα δηλαδή) μέσα από ακίνητα, δήθεν κληρονομιές, κι άλλα τέτοια γελοία που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Δεν έχουν παραγραφεί αυτά τα αδικήματα από σήμερα και μέχρι το 1997 και το χειρότερο δεν υπάρχει Ασυλία για κανέναν διότι, ακόμα και η ισχύς του Ελληνικού Συντάγματος είναι "κατώτερη" από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο !

Έτσι, δικάζεται σήμερα η "μαρίδα" (λόγω ποσού για τα δεδομένα όσων ακούμε...) "Μαντέλης" που, απ' ότι φαίνεται, μόνον σε αυτόν ισχύει ο νόμος... Ως δια μαγείας δεν ισχύει μπροστά σε καταθέσεις -μαύρα , κλεμμένα - των εκατομμυρίων των μαφιόζων (που σίγουρα δεν είναι "πολιτικοί").

Αυτή την αλήθεια την αποκρύβουν από τον Ελληνικό Λαό όλοι τους: "δημοσιογράφοι" (μάλιστα, αυτοί μιλούν απροκάλυπτα και διατυμπανίζουν τις έννοιες της "παραγραφής" και της "ασυλίας" λες και έχουνε γίνει "Λυκουρέζοι"!), πολιτικοί (όσοι έχουν απομείνει) και Δικαιοσύνη (ουδέν σχόλιον!).

Έτσι, σας το λέω με απλά λόγια να το γνωρίζετε: Για αδικήματα ξεπλύματος, αποδοχής, κατοχής και διακίνησης μαύρου χρήματος -(δηλαδή μίζες, κλεμμένα κτλ)- κανένας Έλληνας, ακόμα κι ο Πρώτος Πολίτης της χώρας, δεν απολαμβάνει από τον νόμο "Ασυλία" και "Παραγραφή" ! Αυτά είναι άλλη μια "Πλύση Εγκεφάλου" του Συστήματος (1η, 2η, 3η, 4η... Εξουσία ?) για να μας κοιμίζει...

Να κοιμόμαστε τον "Ύπνο του Δικαίου"! (Μήπως Ηλιθίου... έτσι μας περνάνε;;) .

Κι όταν βγαίνουν οι "κοπρίτες" (νομίζω "Εαυτούς" εννοούσε ο Πάγκαλος..) και λένε ότι "..το αδίκημα έχει παραγραφεί και υπάρχει ασυλία.." μας δουλεύουν ψιλό γαζί... Οποιοσδήποτε κι αν το λέγει αυτό.. Απ' τον Πρωθυπουργό μέχρι τον πιο υπόδουλο δημοσιογράφο και τον πιο κατώτατο δικαστή!
http://alitheiapress.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook