2.4.11

Άγριο σεξ... με Ταλιμπάν

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΛΟ

Ο Σειρηνάκης και τα κορίτσια του, έρχονται στην Πάτρα, όπως γραφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος"! Ο γνωστός παραγωγός «ροζ» ταινιών, ο άνθρωπος που ανέδειξε το κρυφό ταλέντο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, της Μαριάννας Ντούβλη και της Πατρινιάς Βίβιαν Ιωακείμ αποφάσισε να ...
γυρίσει στην Πάτρα τη νέα του ταινία! Μάλιστα για να προετοιμάσει το κλίμα έχει ήδη γεμίσει την πόλη με αφίσες της νέας του εφημερίδας (Sirina).


Οι σχέσεις του Δημήτρη Σειρηνάκη με την Πάτρα είναι ιδιαίτερα καλές, έχει την καλύτερη εμπειρία από τη συνεργασία του με Πατρινούς. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στις ταινίες του ήταν ο «Μιχάλης το άλογο» ένας Πατρινός (με το συγκεκριμένο -για ευνόητους λόγους- ψευδώνυμο), ο οποίος ήταν ο παρτενέρ του περιβόητου «γιατρού» στις πρώτες ταινίες της «Sirina» που έκαναν θραύση στα ταμεία!
Θέλοντας να αναδείξει ακόμη και μέσω του πορνό, το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποφάσισε να γυρίσει στην «πρωτεύουσα» του μεταναστευτικού προβλήματος, την Πάτρα, την ταινία που θα έχει τίτλο: «Άγριο σεξ με... Ταλιμπάν»!

Το σενάριο της ταινίας
Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής: Τρεις γυναίκες (η Τζούλια, η Μαριάννα και η Βίβιαν) περπατούν στο λιμάνι της Πάτρας όταν τις απαγάγουν «αιμοβόροι» αλλά έτοιμοι για όλα Αφγανοί μετανάστες, οι οποίοι όμως είναι «πεινασμένοι» για σεξ. Τις οδηγούν στον καταυλισμό τους και εκεί αποδεικνύεται πως πρόκειται για Ταλιμπάν! Οι οποίοι -κατά παράδοση- θεωρούν τις γυναίκες δούλες! Φορούν αρχικά και στις τρεις τις «μπούρκες» και τότε το σόου... αρχίζει! Μάλιστα όσες δεν υπακούν, μαστιγώνονται! Μετά από κάποιες μέρες φθάνουν στο σημείο αμερικανοί βετεράνοι πεζοναύτες που γνωρίζουν... από Ταλιμπάν! Καταφέρνουν και τους νικούν, παίρνουν τα κορίτσια και το σόου συνεχίζεται με Αμερικανούς και συνεργάτες τους Ελληνες... στο ξενοδοχείο που καταλύουν!

Πώς μπορείτε να παίξετε στην ταινία
Ο Σειρηνάκης ανέθεσε σε τοπικό γραφείο την εύρεση «κομπάρσων» για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Αυτοί που είναι περισσότερο «μελαμψοί» θα πάρουν τον ρόλο των Ταλιμπάν, ενώ οι υπόλοιποι θα παίξουν ως Αμερικανοί βετεράνοι και ως Έλληνες συνεργάτες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει mail με τα στοιχεία του (μπορεί να δώσει και ψευδώνυμο απλά χρειάζονται έναν αριθμό τηλεφώνου) στο www.zakou68@gmail.com. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ (περίπου τυχεροί) θα αμειφθούν ανάλογα με τις ώρες των γυρισμάτων και φυσικά... των προσόντων τους.
Πηγή:dete.gr
http://alepounews.blogspot.com/2011/04/blog-post_2559.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook