17.5.11

Την βίασε 200 φορές μέσα σε έξι χρόνια!


Ένας πρώην εργαζόμενος στις βρετανικές φυλακές, επέστρεψε για δεύτερη φορά στον «τόπο του εγκλήματος», αφότου εξομολογήθηκε στις αρχές ότι είχε βιάσει ένα κοριτσάκι εκατοντάδες φορές πριν από 20 χρόνια.

Ο 68χρονος Christopher Pearce (φωτ.), σύμφωνα με τα....
όσα είπε στο δικαστήριο, ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά το κορίτσι από την ηλικία των 6 ετών, ενώ μόλις έγινε 10 άρχισε να τη βιάζει συστηματικά.

Σήμερα, περίπου δυο δεκαετίες μετά και αφού έμαθε ότι η γυναίκα, πλέον, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, αποφάσισε να ομολογήσει το έγκλημά του.

Στις 2 Ιανουαρίου αυτού του έτους, ο Pearce πλησίασε ένα αστυνομικό όχημα στο Amble του Northumberland και είπε στους αστυνομικούς: «Θέλω να ομολογήσω μια σεξουαλική παρενόχληση σε παιδί που έγινε πριν από 20 χρόνια».

Όπως παραδέχτηκε, είχε βιάσει την ανήλικη κοπέλα περίπου 200 φορές, ενώ την είχε παρενοχλήσει άλλες τόσες.

Η γυναίκα, που όταν ήταν ακόμα μικρή είχε υπάρξει αντικείμενο του πόθου του αρρωστημένου άνδρα, μίλησε στο δικαστήριο σχετικά με το πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή της.

«Αυτό το μυστικό έχει στοιχειώσει ολόκληρη τη ζωή μου, και μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να έχω μια φυσιολογική σχέση με άνδρα» είπε.

Η απόφαση να ομολογήσει τα πάντα, ήρθε την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε, όταν μίλησε με την γυναίκα και έμαθε ότι είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Τότε, μίλησε στη σύζυγό του και στη συνέχεια, έψαξε να βρει έναν αστυνομικό.

Η κατήγορος Amanda Ripon είπε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο: «Παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι είχε βιάσει την κοπέλα περίπου 200 φορές μέσα σε 6 χρόνια. Δε μπορούσε να εξηγήσει τις πράξεις του, όμως παραδέχτηκε ότι έπρεπε να ομολογήσει για να νιώσει η γυναίκα επιτέλους ένα τέλος».

Ο δικαστής Esmond Faulks από το δικαστήριο του Newcastle καταδίκασε τον άνδρα σε 12 χρόνια φυλάκιση, τονίζοντας πως ως πρώην εργαζόμενος σε φυλακές, η ποινή που θα εκτίσει μέσα σε αυτές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

protothema


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook