20.5.11

Κολοσσιαία εταιρεία διοργάνωσε πάρτι… με ιερόδουλες

Κολοσσιαία εταιρεία διοργάνωσε πάρτι… με ιερόδουλεςΉθελε να ευχαριστήσει τους καλύτερους εργαζόμενους της...


Μια από τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρίες του πλανήτη, η Munich Re, διοργάνωσε πάρτι για τους καλύτερους πράκτορες της, τους οποίους και αντάμειψε για τις υπηρεσίες τους με…
ιερόδουλες.

Η Munich Re είναι η μεγαλύτερη αντασφαλιστική στον κόσμο, είναι δηλαδή μία εταιρεία που λειτουργεί ως ασφαλιστική για άλλες ασφαλιστικές.

Μία από τις θυγατρικές της, η Ergo, παρέθεσε το 2007 ένα πάρτι για να ευχαριστήσει τους πιο επιτυχημένους πωλητές της, αλλά εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι οι άνθρωποι που διοργάνωσαν εκείνο το πάρτι έχουν πλέον αποχωρήσει από τον όμιλο.

Το πάρτι δόθηκε στα θερμά λουτρά της Βουδαπέστης για 100 καλεσμένους και 20 πόρνες, αλλά το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι γυναίκες φορούσαν «βραχιόλια» με χρώματα τα οποία καθόριζαν το για ποιους ήταν διαθέσιμες (όσες φορούσαν, για παράδειγμα, άσπρα βραχιόλια, ήταν διαθέσιμες μόνο για τα υψηλόβαθμα στελέχη).

Μετά από κάθε επαφή, οι πόρνες «σταμπάρονταν» στο χέρι, έτσι ώστε να μπορεί να μετρηθεί η παραγωγή τους… μη χάσουν και τα χρήματα που πληρώσανε…

www.newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook