19.5.11

Οι καμαριέρες του Στρος Καν

Ο γόης Στρος Καν το έκανε το θαύμα του! Πήρε μια συμπαθή, κατά τα άλλα αδιάφορη, επαγγελματική...
συνομοταξία - αυτή της καμαριέρας - και εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη.

Ο πολιτικός κόσμος το είχε τούμπανο - κι εκείνος κρυφό καμάρι - αφού από ότι φαίνεται όλοι...
περιέγραφαν τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ως "σεξομανή" και οι αναφορές εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση ήταν αμέτρητες – και μάλιστα από την εποχή που ήταν πανεπιστημιακός.

Η σεξουαλική επίθεση του 62χρονου Ντομινίκ στην 32χρονη αφρικανικής προέλευσης καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel έκανε διάσημες τις καμαριέρες! Πλέον η λέξη θα συνδέεται απόλυτα με το όνομα του Στρος Καν και δεν θα φέρνει στο μυαλό μας μόνο την αποκριάτικη στολή "σέξι καμαριέρα κουνελάκι" ή τις "καυτές νοικοκυρές" πρωταγωνίστριες σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου στα πίσω ράφια των βιντεοκλάμπ…

Η σελίδα "Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρως καν" στο facebook κάνει ήδη θραύση όπως και τα αμέτρητα ανέκδοτα που κυκλοφορούν πλέον κάνοντας τις σέξι καμαριέρες σχεδόν "είδωλα".
Η σεξουαλική επίθεση του Στρος Καν στην Οφηλία έκανε διάσημες τις καμαριέρες!

Ως "Καμαριέρα του Ντομινίκ Στρος Καν" απολαύσαμε και την Πετρούλα, καθώς εμφανίστηκε σε βίντεο του δελτίου του Star για να διηγηθεί ακριβώς τι έγινε εκείνη τη μοιραία βραδιά που ο άτιμος ο Ντομινίκ την άρπαξε από την αλογοουρά και την έσυρε βιαίως στο τζακούζι.

Το Hollywood βέβαια είναι πολύ μπροστά, γιατί την "καμαριέρα" την έχει ήδη κάνει πρωταγωνίστρια και έναν πολιτικό τον έριξε στο διάβα της. Στην ταινία "Η Καμαριέρα" (Maid In Manhattan) η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η σέξι καμαριέρα και ο Ραλφ Φάινς ο γοητευτικός ανερχόμενος πολιτικός, που την ερωτεύεται με φόντο ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Μανχάταν!


http://www.inews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook