23.5.11

"Η καμαριέρα έτρεμε και έφτυνε στους τοίχους"

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σκάνδαλο...

που ανάγκασε τον Ντομινικ Στρος Καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΔΝΤ.

Tο site Daily Beast περιγράφει τι ακριβώς συνέβη στην καμαριέρα. Γράφει ότι όταν κατάφερε να ξεφύγει από τον Στρος Καν, κρύφτηκε σε ένα διάδρομο. Εκεί τη βρήκε προϊστάμενός της, φανερά τραυματισμένη. Του είπε ότι ο Στρος Καν της επιτέθηκε. Κι όταν την...
πήγε στη σουίτα 2806 για να του περιγράψει τι συνέβη, η καμαριέρα έτρεμε. Ήθελε να κάνει εμετό. Έφτυνε στους τοίχους και στο πάτωμα, εξηγώντας ότι ήθελε να την υποχρεώσει σε στοματικό σεξ... Έλεγε συνεχώς "Θα χάσω τη δουλειά μου επειδή απλώς αντικατέστησα μια συνάδελφο".

Το σοκ της καμαριέρας είναι και ο λόγος που το ξενοδοχείο καθυστέρησε μια ώρα να ειδοποιήσει την αστυνομία: Οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν και να διασταυρώσουν ότι έλεγε αλήθεια.

Το γαλλικό περιοδικό Παρί-Ματς έγραψε ότι το βράδυ πριν το περιστατικό με την καμαριέρα, δείπνησε με μια ξανθιά, στο πολυτελές ξενοδοχείο Μαρκ.

Εντωμεταξύ, η New York Post περιγράφει τον Στρος Καν ως "γάλλο πεινασμένο για ένα κομμάτι κρέας" ενώ οργισμένα αντιδρούν οι φεμινιστικές οργανώσεις.

Ανελέητη και μερίδα του τύπου."Το Παλάτι του Διεστραμμένου" γράφει στο εξώφυλλο της η Daily News για το διαμέρισμα όπου μένει τώρα ο Στρος Καν, το οποίο έχει γίνει και ... αξιοθέατο για τους τουρίστες.
http://www.madata.gr/epikairotita/world/107695.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook