26.5.11

ΔΕΙΤΕ: Έλα να σου… μάθουν τένις!

Είναι πέντε και είναι ταλαντούχες... Εκτός όμως από τις ικανότητες στους αγωνιστικούς χώρους,
κλέβουν την παράσταση και τα μάτια του...

ανδρικού κοινού πέφτουν σίγουρα πάνω τους. Το 'Sday Ladies' σας παρουσιάζει τις πιο σέξι τενίστριες του πλανήτη. Απολαύστε τις...
 


1.Maria Sharapova:


Η Μαρία Σαράποβα είναι ίσως η πιο γνωστή και πιο πολυσυζητημένη τενίστρια τα τελευταία χρόνια. Η καταγωγή της είναι από την Ρωσία και συγκεκριμένα από την περιοχή Nyagan. Γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1987, δηλαδή σήμερα είναι 24 χρονών, αλλά στα γήπεδα του τένις έχει μπει από πολύ μικρή και αυτό φαίνεται από τις πρώτες διακρίσεις που είχε μόλις στα 17 της χρόνια, κατακτώντας το 2004 το Πρωτάθλημα του Γουίμπλετον. Έχει ύψος 1.88 και πρόκειται για μια αθλήτρια με πολλές πλέον διακρίσεις και πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης.







2. Daniela Hantuchova:
Η Ντανιέλα Χαντούκοβα γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1983 στην Ποπράντ της Σλοβακίας. Έχει ύψος 1.81 και από τις πιο παλιές αθλήτριες στο χώρο του τένις. Είναι κάτοχος πολλών τίτλων Γκραντ Σλαμ και σε όταν αγωνίζεται μόνη της και σε διπλό. Εκτός όμως από τις ικανότητές της εντός γηπέδου δε σταματάει να εντυπωσιάζει και εκτός αλλά και στις φωτογραφήσεις που κάνει.







3. Caroline Wozniacki:
Η Καρολίν Βοζνιάκι είναι γεννημένη στις 11 Ιουλίου του 1990 στην πόλη Οντένς της Δανίας. Παρόλα αυτά είναι κάτοικος του Μόντε Κάρλο στο κρατίδιο του Μονακό και ξεκίνησε να παίζει σε επαγγελματικές διοργανώσεις το 2005. Η «μικρή» ταλαντούχα τενίστρια εκτός από τις εκπληκτικές ικανότητές της στο τένις κερδίζει και σε εμφάνιση. Η Νο 1 θέση που κατέχει στην παγκόσμια κατάταξη τους κάνει όλους να παραμιλούν, αφού είναι μόλις 21 χρονών.







4. Vera Zvonareva:
Η Βέρα Ζβονάρεβα, γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1984 στη πόλη της Μόσχας, στη Ρωσία. Η 27χρονη αθλήτρια που είναι νούμερο 3 στον κόσμο, έχει ύψος 1.72 και είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα γήπεδα τένις. Το πιο ωραίο σημείο πάνω στο σώμα της είναι τα μεγάλα γαλάζια μάτια της που κλέβουν τις καρδιές όσων την βλέπουν.








5. Arantxa Rus:
Η Αράντχα Ρους γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1990 στο Ντελφτ, στην Νότια Ολλανδία. Έγινε γνωστή αρχικά όταν κέρδισε το Αυστραλιανό όπεν του 2008, στην κατηγορία των juniors. Είναι από τις πιο νέες αθλήτριες που αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο και μάλιστα με βλέψεις. Στα 20 της χρόνια θεωρείται ένα ανερχόμενο αστέρι αν και μαγεύει το κοινό με το καλλίγραμμο κορμί της και με τα ψηλά της πόδια.







Της Δήμητρας Ρεντζή
www.sday.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook