11.5.11

Ο καταλληλοτερος για ακαταλληλος

Κεντρικη ερωτηση στα συνεχομενα γκαλλοπ τα οποια προσπαθουν να καταλαβουν τι σκεπτεται ο λαος...οταν ουτε ο λαος ο ιδιος δεν καταλαβαινει τι σκεπτεται.

Ποιος ειναι ο καταλληλοτερος για να διαχειριστει την...
κατασταση ,και κανεις δεν γνωριζει πλεον τι σημαινει καταλληλοτερος διοτι ολο το πολιτικο συστημα ειναι στελεχωμενο απο ανικανους και......
πολυλογαδες πολιτικους που χαραμιζουν τον χρονο τους κουβεντιαζοντας επι ωρες για να καταληξουν να μην παρουν καμια αποφαση για τιποτα.

Ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να γινουν καταλληλοτεροι τελικα?
Ας ξεκινησουμε απο τον τωρινο,τον προηγουμενο τον φαγαμε στην μαπα,μας αφησε αποτομα και το παιζει και θιγμενος.

Ο τωρινος καταλληλοτερος λοιπον ειναι ενα μιγμα ηθικης και ανοησιας,ειναι ενας πολυλογας χωρις ουσια και το μονο που εχει καταφερει ειναι να κανει τους εντολεις του ευτυχεις με τις πραξεις του και τα επιτευγματα του.
Τα λογια του αν τα ξεχωρισει καποιος απο την πραγματικοτητα θα νομισει οτι ζει σε μια κοινωνια διαφανειας και εργατικοτητας,οταν ομως ανοιξει τα ματια του και δει την ολη εικονα τοτε καταλαβαινει την αντιθεση των λογων του με τα εργα.
Πολιτικα ειναι αδιαφορος για τα προβληματα που εχει δημιουργησει,λειτουργει καλυτερα οταν προκαλει φοβο και αγωνια στον λαο,μιλαει για πραγματα που δεν εχει ιδεα που ειναι η τι ειναι,ανυψωνει την εννοια πολιτης οταν την ιδια στιγμη την εχει υποβαθμισει στα ταρταρα.


Κοιτωντας διπλα του βλεπουμε ενα ηρεμο ανθρωπακι που ειχε ονειρα για μια δικη του παραταξη,απετυχε και εκλιπαρωντας πολιτικα επεστρεψε στην προηγουμενη κατασταση του παρ'ολο που ελεγε οτι δεν επροκειτο να το κανει.
Αβουλος και ανευρος με μοναδικα προσοντα την υποτιθεμενη αποσταση του απο καθε νοσηρη και φθαρμενη κατασταση στην πολιτικη του καριερα.
Πηρε ολα τα σκουπιδια του κομματος του τα εριξε κατω απο ενα χαλι και χαμογελασε νομιζοντας οτι καθαρισε την βρωμια ενω δεν βλεπει οτι την εχει διπλα του.
Περιμενει την φυσικη φθορα του αντιπαλου του ωστε να καταλαβει την εξουσια,χωρις συγκεκριμενο προγραμμα, με παραστασεις τυπου Ζαππειο 1 και 2,αναρωτιεμαι ποσα Ζαππεια του χρειαζονται για να καταδικασει την υπογραφη του μνημονιου.

Αυτοι οι δυο ειναι οι διαγωνιζομενοι για τον τιτλο του καταλληλοτερου της χωρας,δηλαδη αυτοι ειναι η ελπιδα μας?
Που ειναι το κοντυνοτερο Ζαλογγο να παμε να πεσουμε τωρα?

 http://harrytsopanos.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook