21.5.11

Ποίες θα είναι η συνέπειες μια αλλοδαπής εισβολής στη Γη; ( ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ?! )

Ποίες θα είναι η συνέπειες μια αλλοδαπής εισβολής στη Γη;

Νέο ντοκιμαντέρ από το National Geographic αναφέρεται σε αυτό το ερώτημα ( ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ?! )
Το National Geographic ανακοίνωσε μια τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι στον αέρα την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και θα εξετάζει το ενδεχόμενο μια αλλοδαπής εισβολής στη...
Γης.

Το σενάριο χαρακτηρίζετε από την...
ρεαλιστική απεικόνιση των στρατιωτικών δυνάμεων της Γης σε μεγάλες πόλεις που είναι συγκλονισμένοι από ένα αλλοδαπό σοκ και δέος - εκστρατεία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν το κοινό είναι ψυχολογικά έτοιμο να δεχτεί την προϋπόθεση ότι αποδέχεται το ενδεχόμενο εχθρικής εξωγήινης ζωής που επισκέπτεται τη Γη. Το National Geographic με τίτλο "Όταν δεχτούμε μια αλλοδαπή επίθεση"
Τι θα συμβεί αν ένας εξωγήινος λαός με ανώτερη δύναμη επιτεθεί στη Γη; Τι θα μπορούσε να γίνει και πώς θα αντιδράσει ο λαό της Γης ; Το ερώτημα θα ερευνήσουν παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, εμπειρογνώμονες και εμπειρογνώμονες της άμυνας, σε δίωρο ειδικό, για τα επιθετικά Alien.

Το τρομακτικό σενάριο δεν είναι αφάνταστο και οι ειδικοί θα επιχειρήσουν να αποκαλύπτουν τι θα μπορούσε να παρακινήσει τους εξωγήινους εισβολείς να επιτεθούν στη Γη, και για το ποίες οι πιθανότητες για τον άνθρωπο να απαντήσει στρατιωτικά.http://www.huforc.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook