16.5.11

TΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΓΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!!

Η ΠΤΕ βλέποντας ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον "δύσκολο θύμα" και συσπειρώνει σιγά σιγά δυνάμεις από την παγκόσμια αντίσταση των λαών, αναδιπλώνεται...

Θέλει προσοχή τώρα γιατί θα γίνει πιό επικίνδυνη, καθώς θα...
"φιλευθεροποιήσει" τα καθεστώτα που την υπηρερετούν, π.χ. εδώ στην Ελλάδα η δωσίλογη κυβέρνηση θα "ανακουφίσει" τους χαμηλόμισθους φορολογούμενους, προτάσσοντας την πώληση της&δημόσιας περιουσίας δια των "αποκρατικοποιήσεων"

Ο πρώτος στόχος που έχει τεθεί από την τρόικα είναι η πώληση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δις ευρώ για να μας δώσουν 60 δις δάνειο θα το πάρουν πίσω καθώς το δωσίλογο καθεστώς συνεχίζει να εξυπηρετεί το παράνομο και επαχθές χρέος της χώρας προς τα αφεντικά του, τους σιωνιστές τοκογλύφους.

Η "αναδιάρθρωση του χρέους" ήδη έχει αρχίσει. Σε αντίθεση με τα παπαγαλικά και δωσίλογα ΜΜΕ, εμείς θα ερμηνεύσουμε σε ορθά Ελληνικά την λέξη αναδιάρθρωση. Αναδιαρθρώνω λοιπόν σημαίνει ξανασυναρμόζω τα άρθρα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ανασύνταξη των άρθρων της δανειακής σύμβασης.

Η αναδιάρθρωση λοιπόν δεν είναι κακή από μόνη της, διότι δεν σημαίνει τίποτε συγκεκριμένο!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ
ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Εάν π.χ. επρόκειτο να γίνει μια νέα δανειακή σύμβαση στη βάση της απάλειψης του επαχθούς και παράνομου μέρους (που είναι και το μεγαλύτερο) του χρέους, την μείωση του επιτοκίου στο 1% (όπως δανείζεται και η Γερμανία) και την παραταση του χρόνου αποπληρωμής, δηλαδή την μόνη τίμια και νόμιμη λύση,
τότε ποιός θα είχε αντίρρηση;
Άν όμως όπως φαίνεται, οι δωσίλογοι κυβερνώντες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε νέα δανειακή σύμβαση που θα επεκτείνει το δάνειο με άλλο δάνειο (60 δις Ευρώ), ώστε να φαντάζει μονόδρομος η πώληση της χώρας, τότε η αναδιάρθρωση είναι πράξη εσχάτης προδοσίας, όπως άλλωστε και η ποροηγούμενη και το μνημόνιο που ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχουν υπογράψει! Πόσο μάλλον όταν θέλουν να ντύσουν την υπογραφή της με "νόμιμο" μανδύα και με ευρύτερη συνένεση!!!


Νά λοιπόν γιατί τώρα επετράπη σε ορισμένα ΜΜΕ να αφήσουν κάποιους ειδικούς να μας πούν ότι η δανειακή σύμβαση είναι στον αέρα κι ο Παπακωνσταντίνου την υπέγραψε στις 8 Μαΐου του 2010 ενώ η (παράνομη έτσι κι αλλιώς) εξουσιοδότηση του δώθηκε στις 11 Μαΐου του 2010!!!

Το ταπεινό μας ιστολόγιο από τις 29 Σεπτεμβρίου 2010 είχε δημοσιοποιήσει την συνέντευξη του καθηγητή Μαριά που μιλούσε για το παράνομο της δανειακής σύμβασης


Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Τώρα όμως θέλουν να τα μάθουμε αυτά, για να πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση με κάποιοες "προσωπικότητες" κάποιους "σερ" κάποιους "μύθους" και να υπογράψουμε με ευρύτερη συναίνεση, μια δανειακή σύμβαση ακόμη πιό επαχθή από την προηγούμενη, κουκουλωμένη με τον μανδύα της νομιμότητας.

Σ΄αυτό το πλαίσιο βλέπουμε την επίσκεψη Θεοδωράκη-Κασιμάτη στον πρόεδρο Δημοκρατίας για κυβέρνηση προσωπικοτήτων...

Άς τελειώνουν λοιπόν με το μεγάλο ψέμμα "Δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση", Άλλωστε σήμερα τους διαψεύδουν και οι
"Moodies", αυτοί είναι τα αφεντικά τους, μάλλον κάτι ξέρουν καλύτερα...Δαίμονας πάντως δεν είναι η λέξη αναδιάρθρωση , αλλά οι δολοφόνοι των λέξεων που πίσω από κάθε σκοτωμό του νοήματος μιάς λέξης, κρύβουν τα εγκληματικά σχέδιά τους...

Οι λαοί σ΄όλο τον κόσμο πρέπει να αγρυπνούν, ιδιαίτερα ο Ελληνικός λαός που πρέπει να είναι πρωταγωνιστής στην παγκόσμια αντίσταση, καθώς εδώ κάνουν το μεγάλο πείραμα γνωρίζοντας πως άν πέσει η Ελλάδα που έχει σαν θεμέλιο ακλόνητο την Ορθοδοξία, ο υπόλοιπος κόσμος εύκολα θα υποκύψει..

Τώρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση
Τώρα πρέπει να ισχυροποιηθεί η αυτοοργάνωση και να διευρυνθούν οι διεθνείς συμμαχίες των αυτοοργανομένων κινημάτων ώστε να επιτευχθεί σταδιακά ένα διεθνές μέτωπο.

Όλοι οι λαοί ενωμένοι, με μπροστάρη τον πιό χτυπημένο (σήμερα και παλιότερα) λαό,
τον Ελληνικό λαό, να πούμε ΟΧΙ
στην Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία
και στα σχέδιά της!
http://oimos-athina.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook