22.6.11

Αδίστακτος ηλικιωμένος προσπάθησε να βιάσει 11χρονη

«Αμα δεν καθίσεις φρόνιμα, θα σε δείρω!»



Με  αυτά τα απειλητικά λόγια ένας αδίστακτος ηλικιωμένος από το  Στεφανοβίκειο Μαγνησίας επιχείρησε να βιάσει ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις  11 ετών!



Το περιστατικό  συνέβη όταν ο ...
74χρονος συνταξιούχος κατάφερε να πείσει την ανήλικη από  την Αλβανία να τον ακολουθήσει στην αυλή ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού.  Εκεί άρχισε να τη φιλά στο πρόσωπο και να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία  του σώματός της.

Οταν η 11χρονη αντέδρασε και του είπε ότι ήθελε  να πάει στο σπίτι της, ο σάτυρος την απείλησε με ξυλοδαρμό, αν δεν τον  άφηνε να τη βιάσει. Η μικρούλα όμως, παρά τον τρόμο που ένιωθε, κατάφερε  να το βάλει στα πόδια και να φτάσει στο σπίτι της, όπου μέσα σε λυγμούς  διηγήθηκε στον πατέρα της και τη μητέρα της τι είχε συμβεί.

Οι  γονείς άκουσαν εμβρόντητοι όσα τους είπε το παιδί τους και προσπάθησαν  να το ηρεμήσουν. Την επομένη πήγαν γραμμή στο Αστυνομικό Τμήμα  Βελεστίνου και κατήγγειλαν το περιστατικό, όμως λόγω παρέλευσης του  αυτοφώρου ο επίδοξος βιαστής δεν συνελήφθη.

Ωστόσο σχηματίστηκε  εις βάρος του δικογραφία για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας  αξιοπρέπειας ανήλικης, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών  Βόλου.

Espressonews
http://www.dinatos.info/?p=7015


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook