19.6.11

ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ;

Η Νέα Τάξη θέτει τους εξής κανόνες σε εμάς και σε όλες τις χώρες που έχει προς σφαγήν :

1) Δεν θα καταναλώνετε πετρέλαιο .

2) Θα κατοικείτε σε πόλεις με ποιότητα ζωής παρόμοια με αυτή που υπάρχει στις φαβέλες της Βραζιλίας .

Ο πρώτος κανόνας είναι λογικός . Πράγματι , και...
εμείς καταλαβαίνουμε οτι το έχουμε παρακάνει με την υπερκατανάλωση υλικών αγαθών που....
 σημαίνει υπερκατανάλωση πετρελαίου . Η Νέα Τάξη προσπαθεί να μειώσει την κατανάλωση πετρελαίου για να επαρκέσουν τα αποθέματα έως το 2040-2050 οπότε ΕΛΠΙΖΟΥΝ να βρεθεί η επόμενη πηγή ενέργειας ( σύντηξη του υδρογόνου ) που θα επιτρέψει στον καπιταλισμό να επιβιώσει για πολλούς αιώνες .
Γι' αυτό οι μισθοί των εργαζομένων παντού μειώνονται . Για να μην μπορεί να καταναλώνει .

Ο δεύτερος κανόνας όμως είναι καθαρή "πουστιά" της Νέας Τάξης ! Γνωρίζει πολύ καλά οτι η κατανάλωση πετρελαίου θα μηδενισθεί εάν φύγουμε απο τις πόλεις και επιστρέψουμε σε μικρά οικολογικά χωριά χρησιμοποιώντας μόνο αιολική ενέργεια . ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ! Θέλει να ζούμε σαν σκουλήκια στις πόλεις , να δεχόμαστε απο τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια κηρύγματα περί πολυπολιτισμικότητας και εκπομπές "lifestyle" και τα χωράφια να καλλιεργούνται απο μελαψούς . Αυτό σημαίνει οτι θα χρειάζεται λίγο πετρέλαιο για την κίνηση των αγροτικών μηχανημάτων . Την αποδέχεται όμως αυτή την κατανάλωση πετρελαίου . Γιατί ; Διότι έτσι επιτυγχάνει διπλό ώφελος :
# Δημιουργεί δύο αλληλομισούμενες κοινωνίες μέσα στην χώρα και μπορεί να στρέφει την μία εναντίον της άλλης .
# Αποφεύγει το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ παράδειγμα του οικολογικού χωριού διότι το οικολογικό χωριό αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη οτι η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ !

Η δύναμη της Νέας Τάξης βρίσκεται στο ότι οι λαοί δεν έχουν καταλάβει τί κρύβεται πίσω απο τον δεύτερο κανόνα .
Μια ενδεχόμενη επανάσταση των στρατιωτικών στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνει αυτό το παζάρι με την Νέα Τάξη :

Θα μηδενίσουμε την κατανάλωση πετρελαίου . Αυτό είναι λογικό . Το οτι θα ζούμε στις πόλεις όμως ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ !
Θα ξαναγυρίσουμε στην ύπαιθρο . Θα δημιουργήσουμε μια αυτάρκη αειφορική κοινωνία . Δεν θα υπάρχουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ούτε ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ . Αυτοί είναι οι όροι που θέτουμε . Αν δεν σας αρέσουν τολμήστε να μας χτυπήσετε .

Τα αφεντικά της Νέας Τάξης είναι μια ασήμαντη μειονότητα μέσα στην ανθρωπότητα . Φοβούνται το ξύπνημα των λαών . Ένας πόλεμος εναντίον μας θα γινόταν αφορμή να ακούσει η ανθρωπότητα το μήνυμά μας . Αυτό δεν το θέλουν και γι' αυτό θα υποχωρήσουν .
Ακόμη όμως και αν τολμήσουν να μας χτυπήσουν δεν χάνουμε τίποτα . Αφού ούτως ή άλλως προς σφαγήν είμαστε . Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !


http://pythas.t35.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook