6.6.11

Αριστα στο σεξ οι μέτριοι μαθητές!!!..



Οι μέτριοι μαθητές παίρνουν άριστα στο σεξ.
Οι μαθητές που στον έλεγχό τους δε βγάζουν πάνω από δεκαπέντε μέσο όρο, δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη σεξουαλική και ερωτική τους ζωή, παρά για τα μαθήματα και τις σχολικές επιδόσεις τους!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν για....
οποιαδήποτε σεξουαλική εμπειρία, ακόμα και για σεξ παρά φύσιν. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει έρευνα για το... lifestyle των εφήβων στη χώρα μας, η οποία θα παρουσιαστεί στο 45ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε σε 630 εφήβους από την Αθήνα και σε 150 από την επαρχία, ηλικίας 15-16 ετών, οι μαθητές με μέσο όρο βαθμολογίας 15 ασχολούνται πολύ με τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Αντίθετα, όσον αφορά τους μαθητές που η βαθμολογία τους είναι από 16 και πάνω, ο έρωτας τους αφήνει σχεδόν αδιάφορους.

Όπως λέει ο πρόεδρος της Εταιρείας: «Οι μέτριοι μαθητές έχουν το μυαλό τους στις φιλενάδες και τους φίλους τους. Οι περισσότεροι μάλιστα, είναι αυτοδίδακτοι και μοιράζονται τις εμπειρίες τους». Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο και περισσότερα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα «χτυπούν» 14χρονα και 15χρονα αγόρια και κορίτσια. Ο εφηβικός ενθουσιασμός, η έλλειψη ενημέρωσης και ο εφησυχασμός είναι ο καλύτερος συνδυασμός για τη ραγδαία αύξηση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών στη χώρα μας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook