22.6.11

Το σεξ σκέφτονται οι άντρες, το φαγητό οι γυναίκες!!

Δεν αποτελεί νέο το γεγονός ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ αλλά το γεγονός ότι οι γυναίκες σκάφτονται το φαγητό!  Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε  στη Βρετανία μεταξύ 5.000 νεαρών εθελοντών για να διερευνήσει τις  συμπεριφορές τους απέναντι στο σεξ και στο φαγητό...


Όπως  έδειξε, μία στις τέσσερις γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά,  ενώ το σεξ απασχολεί με την ίδια συχνότητα μόλις μία στις 10. Αντιθέτως,  οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο συχνά το σεξ, με τον έναν στους 20 να  ασχολείται με αυτό όλη την ώρα και το 36% να έχουν σεξουαλικές  φαντασιώσεις κάθε 30 λεπτά.
Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για  την βρετανική ομάδα αδυνατίσματος Shape Smart, δείχνει επίσης πως πολλές  γυναίκες είναι εντελώς δυσαρεστημένες από την εικόνα του σώματός τους  και έχουν πρόβλημα με το φαγητό. Στην πραγματικότητα, το 50% δήλωσαν ότι  ντρέπονται να γδυθούν μπροστά στον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ οι έξι  στις δέκα είπαν πως δεν τους αρέσει διόλου να τρώνε μπροστά τους. Το 40%  εξάλλου δήλωσαν ότι βρίσκονται σε μόνιμη δίαιτα, προσέχοντας συνεχώς τι  τρώνε και αισθανόμενες ότι αναγκάζονται να στερούνται ό,τι τους αρέσει.  Μάλιστα περισσότερες από μία στις δέκα (το 13%) είπαν πως επιλέγουν στα  εστιατόρια ό,τι πιο υγιεινό υπάρχει, παρότι θα ήθελαν να φάνε κάτι  εντελώς διαφορετικό και βεβαίως πολύ πιο παχυντικό.
Πηγή: http://www.dinatos.info/?p=6999



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook