21.6.11

Το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης φωτογραφίας

Θυμάστε αυτήν τη φωτογραφία; Μέσα σε λίγες ώρες την προηγούμενη εβδομάδα έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Έδειχνε ένα ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα ενώ βρισκόταν εν μέσω του δρόμου τη στιγμή των σοβαρών επεισοδίων που ξέσπασαν στο...
Βανκούβερ του Καναδά μετά από τη λήξη αγώνα χόκεϊ επί πάγου.


Όλος ο πλανήτης απόρησε και αναρωτήθηκε για το τι ακριβώς σκεφτόταν το ζευγάρι εκείνη τη στιγμή. Η εικόνα ήταν τόσο δυνατή που το μήνυμα "Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο" ερχόταν αυτόματα στο μυαλό και τα χείλη όσων την έβλεπαν.
Οι... πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ο Σκοτ Τζόουνς και η Άλεξ Τόμας, εντοπίστηκαν από τα ΜΜΕ που έψαχναν μανιωδώς από την πρώτη στιγμή να τους μιλήσουν και αποκαλύφτηκε όλο το παρασκήνιο της φωτογραφίας.
Όπως φαίνεται και από πλάνα ερασιτεχνικής κάμερας κατοίκου σε μπαλκόνι του... επίμαχου δρόμου, το ζευγάρι μπλέχτηκε χωρίς να το θέλει μέσα στα επεισόδια. Δύο αστυνομικοί χτύπησαν την Άλεξ με τις ασπίδες τους και εκείνη έπεσε στο έδαφος, ελαφρά τραυματισμένη.
Ο Σκοτ ξάπλωσε δίπλα της να την προστατέψει. Τότε, για να την ηρεμήσει της έδωσε ένα φιλί και τα υπόλοιπα... ανήκουν πλέον στην ιστορία...

 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook