11.6.11

Οι πιο hot Playmate των τελευταίων χρόνων! Δείτε φωτογραφίες...

Τα καυτά κορίτσια των Playmate αναστατώνουν και τον πιο πιστό άντρα με τις φωτογραφίσεις τους και το όλο στήσιμό τους. Πόσο μάλλον όταν είναι όλες οι κοπέλες μαζί. Απολαύστε τις πιο σέξι πόζες των νικητριών στα Playmate των τελευταίων χρόνων και...
μάθετε τα πάντα γι' αυτές σύμφωνα με το "Καρφί"...
Playmate 2011
Μια επαγγελματίας κυνηγός της διασημότητας η Ηρώ Λεγάκη, 20 ετών κατά δήλωσή της, που στο παρελθόν βγήκε Σταρ Πόρτοράφτη εξελέγη Playmate 2011 την περασμένη Τετάρτη. Είναι και επαγγελματίας χορεύτρια σε κλάμπ... Πρόκειται για την χειρότερη μέχρι σήμερα επιλογή Playmate. Η τελετή ήταν αποθέωση του κιτσαριού, με το ναζιάρικο λόγο της παρουσιάστριας Κατερίνας Στικούδη να βρίθει συντακτικών λαθών.






Νάταλι Θάνου-2007
Η Σέρβα καλλονή Νάταλι Θάνου ίσως είναι μια από τις λίγες playmate που απασχόλησαν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και τα μεσημεριανά, ως τραγουδίστρια αρχικά, αλλά πρόσφατα και ως κρυφή σύζυγος του μάνατζέρ της Δημήτρη.








Σύλβια Παπαδάκη-2008
Μόλις τρία χρόνια πριν στέφθηκε Playmate η όμορφη Σύλβια και φυσικά την άρπαξαν οι πασαρέλες, αλλά πάνω στη διετία κατάλαβε ότι έρχονται δύσκολες μέρες για μοντέλα.Έτσι αποφάσισε να σπουδάσει μάρκετινγκ και επικοινωνία σε γνωστό κολέγιο.







Εφη Κυριακού- 2009
Η Έφη, 23 ετών σήμερα, φυσικά δέχθηκε πολλές προτάσεις για μόντελινγκ. Δούλψε όμως και δύθο σεζόν στην εκπομπή "Ολα" του Θέμου Αναστασιάδη, ως συνεργάτιδά του στο... δύσκολο τραπέζι των συνεντεύξεων.








Κάτια Δεδέ-2010
Η πανύψηλη περσινή νικήτρια, η ξανθιά καλλονή, Κάτια Δέδε που έκοψε και κόβει τις ανάσες του ανδρικού πληθυσμού είναι η επιτομή του "φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο". Εχει κάνει γυμνές φωτογραφίσεις εδώ και στο εξωτερικό, αλλά είναι πιστή στην εδώ και χρόνια μόνιμη σχέση της.
http://www.markos.tv/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook