14.6.11

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.. NAI !!!

Το μεσοπρόθεσμο θα ψηφισθεί έτσι κι αλλιώς. Γιατί.?Ας υποθέσουμε ότι είσαι βουλευτής αυτής της χώρας, ή οποία ξέρεις ότι οικονομικά καταρρέει , και που ξέρεις ότι δεν πρόκειται με τίποτα να ξαναεκλεγείς γιατί κάθε μέρα κάποιοι «αχάριστοι» πολίτες σε....
φτύνουν, σε βρίζουν σε απειλούν, σε κράζουν, σε δέρνουν ,σε ξεφτιλίζουν, σε ξεφωνάζουν κλέφτη, απατεώνα, λαμόγιο...
και πολλά άλλα.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι εμφανίζεται κάποιος καθ όλα σοβαρός κύριος με αγγλοσαξωνική προφορά (και επομένως εντελώς αξιόπιστος.!) και σου λέει στα ίσια « κοίταξε φιλαράκο, εδώ έχω, ας πούμε, 10 εκατομμύρια ευρώ ή και παραπάνω , ζεστά, ζωντανά και κατάμαυρα . Τά παίρνεις τώρα, και μάλιστα προκαταβολικά, και ψηφίζεις στη βουλή το μεσοπρόθεσμο. Αν θέλεις μάλιστα μπορείς να κάνεις και τον καραγκιοζάκο, ότι δήθεν έχεις αντιρρήσεις, ότι θέλεις εξηγήσεις , ότι έχεις ενστάσεις, τύψεις, οτι δεν νιώθεις καλά κλπ, να ρίξεις δηλαδή στάχτη στά μάτια του μαλάκα του κόσμου, αλλα τελικά θέλουμε να το ψηφίσεις.»

Σας ρωτάω λοιπόν. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, τι θα κάνατε.? Μέσα σ αυτόν τον γενικό χαμό θα κάνεις τον πατριώτη, το σωστό έλληνα πολίτη, τον ευσυνείδητο πολιτικό , τον δήθεν υπεύθυνο βουλευτή , ή θα μπουζουριάσεις τα εκατομμύρια και θα κάνεις το παγώνι.?? Και στο κάτω-κάτω της γραφής εάν τα πράγματα πάρουνε άσχημη τροπή, με τόσα φράγκα δεν έχεις κανέναν ανάγκη, την κοπανάς στο εξωτερικό μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη. Σε λίγα χρονάκια θά σε εχουν ξεχάσει όλοι, (οσοι από αυτούς δηλαδή πού θα έχουν επιζήσει στην πατρίδα σου ) και θα γυρίσεις πίσω κύριος , και όχι μόνον. Μάλιστα υπό προυποθέσεις μπορείς να γυρίσεις και……. Ήρωας..!!!



Σενάριο επιστημονικής φαντασίας? Ισως. Ομως είναι σε όλους γνωστό, ότι απο την υποδούλωση και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα αυτής της χώρας κάποιοι θα κονομήσουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια αν όχι τρισεκατομμύρια . Τι είναι λοιπόν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια σε μιά 200αριά - 250αριά , το πολύ, έλληνες βουλευτάδες , οί οποίοι άλλωστε εχει αποδειχθεί ότι είναι άκρως επιρρεπείς στο λάδωμα, το τζάμπα , το μάυρο κονόμι, και την εξαγορά.? Τρίχες είναι, μπροστά στα τεράστια κέρδη πού θα προκύψουν από την χοντρή δουλειά.



Γι’ αυτό λοιπόν, το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο πού θα στείλει το σύνολο του ελληνικού λαού στα τάρταρα απόλυτα εξαθλιωμένο και προδομένο, θα ψηφισθεί εν μέσω υποκριτικών δακρύων και «σκληρής αντιπαράθεσης».



Εκτός κι αν, ο ελληνικός λαός «δεν τσιμπήσει» , και πάρει τελικά την κατάσταση αλλά και το μέλλον των παιδιών του, στα χέρια του. Πράγμα καθόλου απίθανο. .!!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook