26.7.11

Σάρκα και οστά παίρνουν τα θύματα του μακελάρη



Μέσα απο την θλιβερή διαδικασία αναγνώρισης ονοματα ανθρώπων γνωστών στη νορβηγική κοινή γνώμη αλλά και ιστορίες που συγκλονίζουν βλέπουν το φως...
της δημοσιότητας.
'Εως την Πέμπτη θα...
έχουν αναγνωριστεί όλα τα θύματα του 32χρονου που μάτωσε μια ολόκληρη χώρα και την βύθισε στο πένθος σκοτώνοντας νέους ανθρώπους.

Ενα από τα θύματα του Μπρέϊβικ ο 51 ετών Τρόντ Μπερντσεν, ετεροθαλής αδερφός της Πριγκιπισσας Μέτε - Μάριτ.
'Ηταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και σύμφωνα με αυτπόπτες μάρτυρες έσωσε τον 10χρονο γιο του πριν πλησιάσει ο μακελάρης, αλλά έγινε ένα από τα πρώτα θύματά του.

Η Γκουναρ Λινακερ 23 ετών, η μητέρα 2 παιδιών Μόνικα Μποσει και ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος πολιτικός Τόρε Εϊκλαντ 21 ετών.

Ο Εϊκλαντ ήταν ο ηγέτης της νεολαίας των Εργατικών στην επαρχία Χορνταλαντ στη δυτική Νορβηγία. Ο δήμαρχος της πόλης του μίλησε για ένα από τους πιο αξιοπρεπείς και ταλαντούχους νέους που γνώρισε στη ζωή του.

Η Χανε Κρτιστιν Φριντουν, 20 ετών, είναι στην λίστα των αγνοουμένων. Περίπου στις 6 το απόγευμα τηλεφώνησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και είπε οτι κρύβεται από τον μακελάρη μαζί με άλλα 20 άτομα. Πιστεύεται οτι προσπάθησε μάταια να φύγει κολυμπώντας από το νησί...


Ο Ισμαήλ Χάτζι Αχμεντ επίσης 20 ετών ήταν ένα ςνεαρός ταλαντούχος χορευτής ο οποίος είχε πάρει μέρος στο νορβηγικό XFactor.





newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook