15.7.11

Η Emma Watson κάνει στροφή στο sex, drugs & rock ‘n’ roll

Ξεχάστε την Ερμιόνη. Η Emma Watson μεγάλωσε...
και αυτό θα βγει στη μεγάλη οθόνη.

Εδώ και δέκα χρόνια, όσο δηλαδή κράτησε και το «έπος» του Harry Potter, είχαμε μάθει να βλέπουμε την Emma Watson ως ένα...
μικρό αλλά πανέξυπνο κορίτσι, με χρυσή καρδιά και κάπως συντηρητικές απόψεις.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο ρόλος της Watson στην ταινία «The Perks of Being a Wallflower», το πρώτο της.... βήμα μακριά από τον κόσμο των μάγων μέσα στον οποίο μεγάλωσε, μας αποκαλύπτει μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει τόσο ηλικιακά όσο και ερμηνευτικά.

«Ο κόσμος την ξέρει κατά βάση μόνο από έναν ρόλο, έναν πολύ γλυκό, έξυπνο και συντηρητικό χαρακτήρα, το οποίο είναι φυσικά θαυμάσιο» λέει η συμπρωταγωνίστριά της στη νέα ταινία, Nina Dobrev, συνεχίζοντας «Αλλά αυτή τη φορά, η Emma πάει τα πράγματα σε ένα επίπεδο που κανείς δεν ήξερε πως διαθέτει μέχρι τώρα, το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι ένας τέλειος ρόλος για αυτήν».

Η ίδια η Watson αποκάλυψε πρόσφατα πως ο χαρακτήρας της «Sam», την οποία υποδύεται στην γεμάτη ναρκωτικά και σεξ νέα ταινία, έχει στοιχεία ακόμα και μέσα από το θρυλικό Rocky Horror Picture Show, ειδικά σε μια σκηνή όπου χορεύει τρελά μέσα σε έναν κορσέ.

«Πιστεύω πως οι θαυμαστές της θα ενθουσιαστούν βλέποντάς την σε κάτι διαφορετικό», λέει η Dobrev. «Και βλέποντάς την να ανοίγει τα φτερά της και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Είναι πάντα εκπληκτικό το να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να κάνει κάτι διαφορετικό και να βλέπεις διαφορετικές πλευρές του εαυτού του».

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι το 2012, όπου και θα κυκλοφορήσει το «The Perks Of Being a Wallflower».
queen.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook