9.8.11

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το γιαούρτωμα του ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Τη βόλτα του στα σοκάκια της Αντιπάρου έκανε αμέριμνος ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews στις 02:15 το πρωί (Παρασκευή ξημερώματα 5 Αυγούστου) μια νεαρή τουρίστρια – της οποίας το αίμα μάλλον «έβραζε» από αγανάκτηση – μόλις τον εντόπισε μέσα στο πλήθος, χωρίς να διστάσει, αφού προμηθεύτηκε γιαουρτάκι και αυγουλάκι…
του τα πέταξε…

Ο κ. Πρετεντέρης, χωρίς να αντιδράσει, αφού άκουσε και τον σχετικό «εξάψαλμο» τα μάζεψε και έφυγε. Αυτόπτες μάρτυρες μας είπαν ότι δεν έβγαλε ούτε «κιχ».ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Κυριακή 7 Αυγούστου, ώρα 02.00 π.μ.:
Σύμφωνα με το indymedia ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν δέχθηκε γιαούρτι από τουρίστρια αλλά από ομάδα αντιεξουσιαστών. Το δημοσίευμα αναφέρει:
Χθες βράδυ στην Αντίπαρο πετάχτηκαν γιαούρτια και φωνάχτηκαν συνθήματα στον ρουφιάνο δημοσιογραφίσκο Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος περιπλανιόταν αμέριμνος στα σοκάκια της Χώρας, από ομάδα αντιεξουστιαστών.
(Για την ιστορία: ο δημοσιογράφος Γ. Πρετεντέρης, που κάνει διακοπές αμέριμνος εδώ και λίγες μέρες στο νησί, δέχτηκε αρχικά φραστική και μετά από λίγα λεπτά ομαδική επίθεση από είκοσι μαυροφορεμένους που πέταξαν κεσεδάκια γιαούρτια στον τηλεκεσέ, φωνάζοντας συνθήματα όπως “Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΨΟΦΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΠΑΤΣΟΙ ΤV ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ”. Σοκαρισμένος, όπως είναι λογικό, αποχώρησε χωρίς περαιτέρω εμπλοκή).
http://www.tsantiri.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook