28.9.11

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του νεκρού Μάικλ Τζάκσον(video)

Ως αποδεικτικά στοιχεία στην πολυαναμενόμενη δίκη του γιατρού του Μάικλ Τζάκσον παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες που δείχνουν το νεκρό σώμα του τραγουδιστή πάσνω σε...
φορείο, λίγες ώρες αφού άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δίκη του προσωπικού γιατρού του «βασιλιά της ποπ», Κόνραντ Μάρεϊ ο οποίος κατηγορείται για....
φόνο εξ αμελείας, ξεκίνησε χθες στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Οπαδοί του τραγουδιστή αλλά και υποστηρικτές του γιατρού συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο στο Λος Άντζελες και κρατούσαν πλακάτ και πανό ενώ η οικογένεια του Τζάκσον έμπαινε στην δικαστική αίθουσα για την υπόθεση του αιώνα, όπως από πολλούς έχει χαρακτηριστεί.

Η κατηγορούσα αρχή έδειξε βίντεο με την τελευταία πρόβα του Μάικλ Τζάκσον στο Staples Center του Λος Άντζελες, να τραγουδά το Earth Song, τραγούδι που ηχογράφησε μερικές ώρες πριν πεθάνει.


Ο εισαγγελέας ανέφερε πως «οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ, δείχνοντας εσφαλμένα εμπιστοσύνη στο γιατρό του».

Αντιθέτως ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του, λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.

«Ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του γιατρού του, αντίθετα με τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του», δήλωσε ο Εντ Σέρνοφ, συνήγορος του Μάρεϊ, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του.

Ο εισαγγελέας κατηγόρησε τον γιατρό ότι αρνήθηκε να δώσει την κατάλληλη φροντίδα στον τραγουδιστή. Για να βασίσει μάλιστα αυτήν την κατηγορία παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος ο Μάρεϊ στο I Phone του και στο οποίο ακούγεται ο Μάικλ Τζάκοσν να ψελλίζει σε άθλια κατάσταση υπό την επίδραση προποφόλης ένα μήνα πριν τον θάνατό του:

«Πρέπει να είμαστε εκπληκτικοί. Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου, θέλω να λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο ξανά στην ζωή τους. Μπράβο! Είναι ο καλύτερος διασκεδαστής στο κόσμο! Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξω ένα νοσοκομείο για παιδιά που θα λέγεται Νοσοκομείο για Παιδιά του Michael Jackson»
Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως αυτό είναι απόδειξη πως ο γιατρός ήξερε τι συνέβαινε στον τραγουδιστή και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να του σταματήσει την χορήγηση προποφόλης.

Η τύχη του 58χρονου γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος δικάζεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, βρίσκεται στα χέρια Σώματος ενόρκων που απαρτίζεται από 12 ανθρώπους από τους οποίους οι μισοί αναγνώρισαν κατά την επιλογή τους ότι ήταν θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ή των Jackson Five.
http://www.newsbomb.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook