1.11.11

Ένα ερωτικό τρίγωνο και μια απαγωγή για εκδίκηση

Ένας άπιστος σύζυγος, η επί μακρόν ερωμένη του και η εκδικητική γυναίκα του είναι οι πρωταγωνιστές μιας περίεργης υπόθεσης στη…
Βρετανία, με εξιλαστήριο θύμα μια γατούλα, η οποία απήχθη (!) και μετά από μεγάλη περιπέτεια επέστρεψε ασφαλής στον ιδιοκτήτη της.

Πέτρα του σκανδάλου ο βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Τζον Χέμινγκ, που εκλέγεται στο Μπέρμινχαμ της κεντρικής Αγγλίας, ο οποίος διατηρεί μακρόχρονο δεσμό με την Έμιλι Κοξ, με την οποία μάλιστα απέκτησε και ένα παιδί.

Δράστης, η σύζυγός του Κριστίν, η οποία όταν έμαθε για τον παράνομο δεσμό του Χέμινγκ, αποφάσισε να διαρρήξει το σπίτι της ερωμένης και να απαγάγει την τιγρέ γατούλα της, ονόματι Beauty (Ομορφιά).

Τη διάρρηξη κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Η Χέμινγκ καταδικάστηκε για την διάρρηξη, σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή, ωστόσο η τύχη της γατούλας παρέμενε άγνωστη.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χέμινγκ – ο οποίος έψαχνε το ζωάκι, προσφέροντας μάλιστα και αμοιβή – δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια κυρία, η οποία τον ενημέρωνε ότι η γατούλα έμενε μαζί της από τον περασμένο Νοέμβριο.

Πρόκειται για τη νοσοκόμα Σίλα Μπέιτς, η οποία του ανέφερε ότι ο γατούλης της Φέλιξ έφερε την Beauty στο σπίτι. “Την έβαλα στο σπίτι, της έδωσα φαγητό και από τότε έρχεται κάθε μέρα” δήλωσε η Μπέιτς.

Μαθαίνοντας την είδηση για την καταδίκη της Χέμινγκ, αντιλήφθηκε ότι η αδέσποτη γατούλα που περιέθαλψε πριν ένα χρόνο μπορεί να ήταν η Beauty και επικοινώνησε με τον Χέμινγκ, ο οποίος αμέσως πήγε να την πάρει πίσω.

“Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν τη βρήκαμε. Μου έλειψε πολύ” δήλωσε η 6χρονη κόρη του Χέμινγκ και της Κοξ.

Να σημειωθεί ότι ο Χέμινγκ άφησε τη σύζυγό του το 2004 και έκτοτε ζει με την Κοξ και την κόρη τους.




Πηγή: Nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook