11.11.11

Καταλληλος για τι?

Να λοιπον που μετα απο πολλες μερες καταληξαν στον επομενο καταλληλο για να διαχειριστει το τεραστιο προβλημα μας,καταλληλος ηταν και ο προηγουμενος αλλα παρανοικος και ο πριν απο αυτον αλλα κουρασμενος.

Και μια χωρα αγωνια για τα...
επομενα βηματα του νεου καταλληλου,τι συμφορες μας περιμενουν  απο αυριο?τι αποφασεις θα παρθουν αφου δεν μας εδωσαν το δικαιωμα να διαλεξουμε εστω και λανθασμενα οπως παντα...εμεις τον νεο μας καταλληλο?

Η δενειακη συμβαση ειναι το τελευταιο βημα της προδοσιας,ο Γιωργακης καταφερε να κανει οσα επρεπε να κανει και τωρα μιλωντας για πατριδα...αυτην που δεν ξερει και θυσια..την δικη μας αποχωρει υπερηφανος που πετυχε στο εργο του.


Η δανειακη συμβαση θα καταδικασει τις επομενες γενιες στην λιτοτητα και την φτωχεια και την χωρα στην παραδοση του πλουτου της στους ξενους,τοσες μερες τα καναλια ανησυχουσαν για τον επομενο διαχειριστη μας αλλα οχι για οσα αυτος πρεπει να κανει,αυτο ειναι το αστειο της υποθεσης.


Αυριο θα ειναι μια αλλη μερα,οχι καλυτερη απο σημερα η χθες οσο και αν προσπαθουν να την παρουσιασουν ετσι,το πολιτικο συστημα απεδειξε την σαπιλα και την βρωμια του αλλα παραμενει εκει γαντζωμενο απο αυτο που του δινει τροφη...την εξουσια.


Αν εμεις δεν αποφασισουμε να κερδισουμε την δημοκρατια που μας αρνιουνται και δεν βγουμε απο την υπνηλια μας...τοτε δεν πρεπει να περιμενουμε τιποτα καλυτερο απο αυτο που μας προσφερουν απλοχερα.
'
Μια ατιμασμενη δημοκρατια στα δικα τους μετρα,και προδοτες για ηγετες μας.
Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz1dLn9TBYN


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook