23.1.12

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Είναι το κοριτσάκι με τις κοτσίδες στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ... Η 47χρονη σήμερα Μελίσα Γκίλμπερτ (Melissa Gilbert) ξέπλεξε τα...
κοτσιδάκια της, έφυγε από το λιβάδι (όπου ήταν μόλις 10 ετών) και έτρεξε να βρει τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό για να νικήσει τον πανδαμάτωρ χρόνο. Η Μελίσα έχει κάνει πλαστική στα ζυγωματικά, έχει αλλάξει οδοντοστοιχία, κάτι στο στήθος, κάτι στα χείλη ... έχει καταφέρει να μην θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κοριτσάκι.

Στα 17 της έκανε δεσμό με τον επίσης 17χρονο ηθοποιό Ρομπ Λόου (Rob Lowe). Κατόπιν, ακολούθησαν άλλοι πλούσιοι και διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι: Τομ Κρουζ (Tom Cruise), Τζον Κιούζακ (John Cusack), Σκοτ Μπάιο (Scott Baio) και Μπίλι Άιντολ (Billy Idol).
Παντρεύτηκε τον ηθοποιό Μπο Μπρίνκμαν (Bo Brinkman) και απέκτησε μαζί του την Ντακότα (Dakota Paul Brinkman) - χώρισαν το 1992. Κατόπιν, τα έφτιαξε με τον ηθοποιόΜπρους Μποξλάιτνερ (Bruce Boxleitner) και έκανε μαζί του έναν γιό. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2011. Η Μελίσα πάλεψε με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, μάχη που αναφέρεται αναλυτικά στην αυτοβιογραφία της.

Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/01/blog-post_3444.html#ixzz1kIuNbIB0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook