4.4.12

"AYTOKTONΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

aftoktonia-sintagma
 ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ
Αντί να πέφουν από τα μπαλκόνια οι βρωμεροί πολιτικοί για το κακό που...
έκαναν στον τόπο, τέλος στη ζωή τους δίνουν οι βιοπαλαιστές, οι οικογενειάρχες και οι συνταξιούχοι σε μια άνευ ορίων εθνική καταστροφή.
Ο 77χρονος Δημήτριος Χρ,(τα στοιχεία του είναι στη διάθεση μας αλλά δεν υπάρχει λόγος), συνταξιούχος που έμενε στους Αμπελόκηπους, πήγε το πρωί έξω από το Μετρό στο Σύνταγμα, έβγαλε ένα πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε. Ο γεννηθείς το 1935 συνταξιούχος των 300 ευρώ, άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα.
Εκεί εξηγεί τους λόγους της αυτοκαταστροφής. Φέρεται να έχει γράψει: "Αυτοκτονώ γιατί δεν μπορώ να αντέξω τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Δεν μπορώ να αφήσω χρέη για τα παιδιά μου. Με φάγατε αλήτες..."
Οι λόγοι για μια ακόμα φορά είναι οικονομικοί. Και ας προσπαθούν οι καθεστωτικοί να κουκουλώσουν το θέμα από το πρωί. Ηθικοί αυτουργοί είναι η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα ανδρείκελά της. Σχοινί. Και σαπούνι. Η χώρα δεν αντέχει άλλες άδικες αιμτοχυσίες σε μια γενοκτονία που έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και αντοχής του αστικού πληθυσμού.
Ο συνταξιούχος πρέπει να ήταν ένας από αυτούς που είχαν φάει ξύλο από τα ΜΑΤ του Παπουτσή στις μεγάλες κινητοποιήσεις. Δεν επελέγη τυχαία ο χώρος. Το έκανε για να δώσει παράδειγμα στον κόσμο ότι πρέπει επιτέλους να αντιδράσει. Ο κύριος Δημήτρης που θα μπορούσε να ήταν πατέρας μας, είναι ένας ακόμα μάρτυρας.
Και όλοι μας κοιμόμαστε όρθιοι. http://www.makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook