9.7.12

O "δράκος" του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει! Τώρα κυνηγά του επενδυτές...αφού δεν μπόρεσε να μας βγάλει απο το Ευρώ!

Αφού προεκλογικά έβλεπαν τον "δράκο" του ΣΥΡΙΖΑ ...να μας διώχνει από το Ευρώ...
τώρα το γύρισαν το παραμύθι στο δράκο που τρομοκρατεί τους επενδυτές! Δεν παίζονται:
Δείτε τι ειπε ο Σαμαράς στη Βουλή και τι του απάντησε ο Αλ Τσίπρας
Απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Αφήστε τα παλιά κύριε Τσίπρα, αφήστε τα λόγια και τις απειλές και το παραμύθι του φόβου, αν θέλετε εμένα θα πρέπει να βάλλετε στις φυλακές, έτοιμος είμαι και σας περιμένω. Πρώτη φορά έχει λεχθεί τέτοιο πράγμα από το 1977. Τρομοκρατείτε όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αβανταδόροι του λόμπυ της δραχμής είσαστε. Παίζετε το ίδιο παιχνίδι με εκείνους που θέλουν να διώξουν την χώρα από το ευρώ. Μιλάτε σαν εκπρόσωποι της πάσης φύσεως Φωτόπουλων. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και έχουμε και ενότητα”. Έκανε λόγο για “λυσσώδη αντίσταση κομμάτων που εκφράζουν το παλιό. Κανείς δεν είναι αναμάρτητος όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες. Το ποιός έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες το έκρινε ο λαός προεκλογικά".


Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη δριμεία κριτική που εξαπέλυσε το βράδυ της Κυριακής απο το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «πρωτοφανές και ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου παραλήρημα» του κ. Σαμαρά, το οποίο, όπως υποστηρίζει, «προδικάζει το μένος με το οποίο η κυβέρνησή του θα αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους και το λαό μας που βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξαθλίωση».

«Η καταληκτική ομιλία του κ. Σαμαρά, ήταν αποκαλυπτική του πανικού και της αδυναμίας του να υπερασπιστεί με λογικά επιχειρήματα την εγκληματική και αδιέξοδη πολιτική του», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

«Είστε αβανταδόροι του λόμπι της δραχμής», κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς στη χθεσινή του ομιλία, ενώ σε άλλα σημεία τόνισε: «Όταν είπατε ότι θα βάλετε φόρο στις καταθέσεις, ο κόσμος έκανε ουρές στις τράπεζες», «Μας θέλετε εκτός ευρώ».
Πηγή  http://www.protothema.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook