31.8.12

Διαζύγιο από τα 25!


Ολο και περισσότεροι νέοι μιμούνται το παράδειγμα των διασήμων και παντρεύονται σε...
μικρή ηλικία. Ετσι έχει προκύψει μια νέα γενιά διαζευγμένων που μέχρι τα είκοσι πέντε ή και μικρότεροι τα έχουν κάνει όλα. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά και μετά από λίγο καιρό χώρισαν! Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς πρόλαβαν να κάνουν το ίδιο λάθος δύο φορές!

Οι περισσότεροι μελετητές του φαινόμενου «Starter Marriage» («Γάμος του πρωτάρη») μιλούν για ανάγκη των...
νέων ανθρώπων για σταθερότητα και οικογένεια. Δεδομένου ότι τις προηγούμενες δεκαετίες άρχισαν να αυξάνονται τα διαζύγια, τα παιδιά των ζευγαριών που χώρισαν μεγαλώνοντας απέκτησαν την ανάγκη να βρουν αυτό που τους έλειψε.

Πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία, έκαναν παιδιά σχεδόν αμέσως και λίγο αργότερα χώρισαν. Η 32χρονη Κέιτ Γουίνσλετ, για παράδειγμα, πρόσφατα χώρισε από τον σύζυγό της. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που παίρνει διαζύγιο αφού σε ηλικία 26 ετών είχε κάνει άλλον έναν γάμο που έληξε άδοξα. Σήμερα έχει δύο παιδιά, ένα από κάθε γάμο της. Παρόμοιο παράδειγμα αποτελεί και η Κέιτι Πράις, γνωστότερη ως Τζόρνταν, η οποία χώρισε από τον Πίτερ Αντρέ έχοντας αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά, ενώ η ίδια είχε ένα ακόμη παιδί από προηγούμενη σχέση της. Μετά το διαζύγιό της παντρεύτηκε μέσα σε λίγους μήνες τον Αλεξ Ριντ και όπως λέει τώρα, ανυπομονεί να κάνει άμεσα μαζί του πολλά μωρά.

Με λίγα λόγια, η λίστα με γάμους διασήμων έχει την ίδια έκταση με την αντίστοιχη των διαζυγίων τους. Και ο γάμος της τραγουδίστριας Τζέσικα Σίμπσον, παραδείγματος χάρη, διήρκησε μόλις τρία χρόνια, ενώ η 29χρονη σήμερα Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κάνει ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και έχει ήδη δύο παιδιά. Πολλοί παντρεύονται μικροί γιατί είναι ερωτευμένοι και άλλοι γιατί θέλουν να αποδείξουν στους γονείς τους ότι δεν θα έχουν την ίδια μοίρα με αυτούς. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα αυξημένα διαζύγια δείχνουν ότι οι άνθρωποι κάτω των είκοσι πέντε είναι ακόμη ανώριμοι για γάμο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook