12.8.12

Καθηγήτρια ζει ευτυχισμένη με τον μαθητή της!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiatsMfCNp255Iu8TGVkbQaVgmv0wsHdDHT1K_Bf5iOlaqsraqe8pXQnhHhX3kDQsYkjOCDba0ArN6B3_dR8oPhQ6FYCo_2YFH3YEeFZFCKzYu0KAuPXRzjLoYnjPlY6wImPZ0OytQenZzG/s1600/11.jpgΖουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Εχουν ένα σπιτικό και δύο παιδιά που μεγαλώνουν με αγάπη.

Η αρχή της σχέσης τους όμως απείχε από την παραπάνω συμβατική εικόνα. Γιατί η Μέρι Κέι Λετουρνό το 1997, όταν γνώρισε τον Βίλι Φουαλό στις....
ΗΠΑ, ήταν παντρεμένη, μητέρα τεσσάρων παιδιών και καθηγήτρια Μαθηματικών, ενώ αυτός ήταν μόλις 12 ετών και μαθητής της! Η Λετουρνό μάλιστα έμεινε έγκυος τότε από τον Βίλι, προκαλώντας ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη αλλά και τη δικαιοσύνη που την καταδίκασε για παιδεραστία επιβάλλοντάς της ποινή φυλάκισης επτά ετών για βιασμό.

Επειδή όμως αυτό που έζησαν ήταν «μια πραγματική ένωση σώματος και ψυχής», έναν χρόνο αφού η Λετουρνό βγήκε από τη φυλακή οι δυο τους παντρεύτηκαν. Τώρα η Μέρι Κέι είναι 48 ετών και η μεγάλη της διασκέδαση είναι να πηγαίνει τα βράδια στα κλαμπ όπου ο 27χρονος πια Βίλι παίζει ως DJ. Φροντίζουν να περνάνε μαζί πολλές ώρες αφού θέλουν να ανακτήσουν τα επτά χρόνια που έμειναν μακριά εξαιτίας της φυλακής.

Ολα ξεκίνησαν ανάμεσα τους από ένα στοίχημα για είκοσι δολάρια που έβαλε ο Βίλι με έναν ξάδερφό του ότι μπορεί να ρίξει την ωραία δασκάλα του. Στοίχημα καθόλου παράλογο για ένα παιδί που προερχόταν από μια περιοχή όπου τα παιδιά ωρίμαζαν γρήγορα εξαιτίας της βίας. Ο Βίλι εξάλλου είχε περίεργο ψυχισμό, αφού στα 8 του μόλις χρόνια είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Είχε ύψος 1,80 μ., μουστάκι και ιδιαίτερη κλίση στα καλλιτεχνικά. Η Μέρι Κέι θέλησε να προστατέψει και να βοηθήσει αυτό το αγόρι και σύντομα η τρυφερότητα που έδειχνε ο ένας στον άλλον εξελίχθηκε σε ερωτική διάθεση δεδομένου ότι η δασκάλα ένιωθε και ιδιαίτερα παραμελημένη από τον σύζυγό της. Ετσι, οι δυο τους το 1996 έκαναν σεξ εκατοντάδες φορές, χωρίς καμία προφύλαξη, με αποτέλεσμα η Μέρι Κέι να με [Ο Βίλι Φουαλό στην κονσόλα του μαγαζιού όπου εργάζεται ως DJ.] είνει έγκυος. Ο άντρας της τη χτύπησε ελπίζοντας ότι θα προκαλούσε την αποβολή του μωρού που η ίδια ήθελε πεισματικά να κρατήσει και στη συνέχεια την κατέδωσε στην αστυνομία.

Αρχικά ο δικαστής ήταν επιεικής μαζί της, αλλά όταν αυτή έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά από τον Βίλι, την καταδίκασε σε επτά χρόνια φυλάκιση. Η ίδια η ζωή όμως της έδειξε επιείκεια. Βγαίνοντας από τη φυλακή, ο Βίλι την περίμενε, ενώ και τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο τη συγχώρεσαν. Σήμερα η Μέρι Κέι δηλώνει γαλήνια και ευτυχισμένη με τον Βίλι και υπογραμμίζει ότι αυτό που έχει τώρα είναι η απόδειξη ότι ο έρωτάς τους ήταν πάντα δυνατός.

Espressonews
http://katinatv.blogspot.com/2011/02/blog-post_7675.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook